Прочитај ми чланак

НАРОДУ СРБИЈЕ И СВИМ СРБИМА: Божићна и Новогодишња честитка Бошка Обрадовића

0

Поводом наступајућих новогодишњих и божићних празника лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, у име своје странке је упутио народу Србије и Србима, ма где они живели, Божићну и Новогодишњу честитку коју у целости преносимо:

„Драги пријатељи, У име Српског покрета Двери и у своје лично име желим да Вам честитам предстојеће Божићне и Новогодишње празнике и да Вам се захвалим за све оно што смо заједно урадили у овој години.

Није било лако. Од председничких избора до протеста испред ТВ Пинк, Владе Србије и РТС, од сталног рада на терену широм Србије до скупштинских заседања, сав напор је био усмерен у једном правцу – подизању свести да заслужујемо и да можемо боље, и да постоји опозиција која се не плаши актуелне власти.

Заслужујемо Србију у којој ће наше породице бити на првом месту, а интереси страних компанија и банака у другом плану. Заслужујемо Србију која ће се борити за Косово и Метохију, а против криминала и корупције у врху Вучићеве власти. Заслужујемо Србију која ће наше паре из буџета делити домаћем привреднику и пољопривреднику, а не странцима, и која се неће претворити у земљу јефтине радне снаге и мигрантских кампова, већ ће бити земља за нас и за сву нашу децу.

Заслужујемо Београд који ће бити српска престоница, а не престоница криминала и корупције у режији СНС. И верујемо да од градских избора у Београду који нас ускоро очекују креће смена власти на свим нивоима.

Такву Србију можемо и морамо градити заједно. Зато Вас позивам да на свој начин допринесете овим напорима и да будемо још активнији убудуће. Нико нам неће поклонити нормалну и срећнију Србију – за то морамо сами да се изборимо.

Желим вам свако добро на личном, породичном и пословном плану у 2018. години. Ово што раде Двери није само политика, већ борба за живот свих наших породица и спас Србије. Немамо ништа прече у овом тренутку.

Да сте ми, пре свега, здрави – од Бога Вам здравља и свако добро!

Како радили – тако нам и Бог помогао!”.