Прочитај ми чланак

ТРЕНЕР ЦРВЕНО-БЕЛИХ КОШАРКАША: Звезда неће имати више од три странца

0

Нови тренер кошаркаша Црвене звезде, Душан Алимпијевић, изјавио је да је главни и најтежи део посла у прелазном року већ завршен.

– Створена је база српских играча, а то је тешко када имате мало времена. Попунили смо позиције српких играча и то је био превасходни циљ. Дошао је Фелдин, а у овом моменту имамо идеје и о наредним страним појачањима. Њих неће бити мање од два, али ни више од три, рекао је Алимпијевић.

Осим играчког квалитета постоје и други критеријуми за селекцију играча.

– Мој стручни штаб и ја се носимо идејом да атмосфера прави резултат. Гледамо те људске карактеристике и особине играча које доводимо, све остало се подразумева. Атмосфера и добри односи унутар свлачионице се не могу вештачки направити, додао је Алимпијевић.

Навијачи црвено-белих очекују много од клуба у наредној сезони без обзира на потпуно нови тим.

– У Црвеној звезди нема никакве дилеме, навијачи су навикнути на добре резултате. Окренули смо нови циклус, имамо много младих људи и надамо се да ћемо све жеље навијача, као и циљеве које смо поставили, успети да испунимо, закључио је тренер црвено-белих.

Подсећамо, Црвену звезду су овог лета појачали Марко Кешељ, Стефан Јанковић, Никола Радичевић, Никола Јовановић и Џејмс Фелдин.