Прочитај ми чланак

Запад снабдева седативима Украјинце, не због њихових војника, већ њихових органа

0

Ексклузивни интервју са руским новинаром Владимиром Басенковим, погледајте у нашем видео прилогу.

Украјинска војска ангажује посебне лекарске групе трансплантолога који тешко рањеним војницима, на самрти или већ мртвима, узимају органе. Наравно, овде су интереси Сједињених Држава, огромни, оне снабдевају Украјину не само смртоносним оружјем, већ и лековима који омогућавају „чување“ органа ради лакшег транспорта – ради даље продаје богатим купцима.

Права сврха употребе седатива „Налбуфин“, који Запад шаље у Украјину, јесте да се унутрашњи органи у телу припадника ОСУ што боље очувају. Зашто се то ради? Да спасу животе војника? Сурова истина говори да је давање лека прва карика у ланцу снабдевања људским органима за тржиштe
„црних трансплантолога“.

Безбедносне снаге Луганске Народне Републике недавно су откриле страшну тајну: војници Оружаних снага Украјине приликом лекарских прегледа потписали сагласност да донирају своје органе у случају смрти. Индикативно је да су у личним предметима војника, које су специјалне службе пронашле у импровизованим мртвачницама, пронађене потписане изаве војника али једним те истим рукописом. Могуће је да украјинска војска уопште није знала да ће у перспективи завршити на хируршком столу за потребе „црне трансплантологије“.

„Црна трансплантологија“ није нова појава у Украјини. Било је извештаја да су покварени «бизнисмени“ добро зарађивали од прдахе органа још деведесетих година прошлог века. Први докази о масовним гробницама људи са одстрањеним органима датирају из 2014. године, када је избио сукоб у Донбасу. Непријатна открића забележили су представници ОЕБС-а. Након почетка СВО, неки медији су успели на даркнету (црном интернету) проналазили понуде за продају срца у износу од 25.000 евра и бубрега за 12.000.

Шта више, судећи по огласима, испоруке су вршене само у земље ЕУ у веома кратким роковима свега 2 до 3 дана. Постоје докази да особе повезане са Ослободилачком војском Косова, чији су милитанти умешани у трговину органа српских војника и цивила током рата, сарађивали или учествовали са овом «продавницом“ за продају органа. Ако се зна да многи Шиптари ратују на страни Украјине у својству страних плаћеника, онда многе ствари постају логичне.

У јуну 2023. године, на украјинско-словачкој граници приведен је мушкарац који је, као припадних хуманитарне организације, био умешан у трговину украјинском децом, укључујући и трансплантацију органа. Упркос хапшењу због тешког кривичног дела, суд је затражио кауцију за ослобађање од само милион гривни. Криминалац и злочинац је пронашао новац, палтио кауцију и нестао без трага и галаса. Иначе, за намесника Кијево-печерске лавре митрополита Павла тражен је залог у износу од 33 милиона гривна. Ове правне колизије наговештавају да су у ове „послове“ укључени озбиљни покровитељи повезани са трансплантологијом. Прича се да неки од њих припадају блиском кругу
Владимира Зеленског.

Постоје докази да су се у јуну 2023. године, представници Министарства здравља једне НАТО земље договорили са украјинском страном о набавци вагона хладњаче за потребе трговине људским органима и деловима тела, који се најчешће користе у трансплантологији. Реч је о очним рожњачама, неким костима, везивним ткивима, срцу и јетри. Ова сазнања довољно говоре зашто се препарат „Налбуфин“ испоручује Украјини.