Прочитај ми чланак

(ВИДЕО) “Језивих шест минута”: Трампу снајка украла шоу

0

Кимберли Гилфојл, која је у романтичној вези с Доналдом Трампом Јр, сином америчког председника, изгледа је обележила конвенцију на којој је Доналд Трамп и званично проглашен кандидатом Републиканске странке на предстојећим изборима.

Она је из публике у Вашингтону изнела тврдњу да демократе “желе да униште ову земљу и све за што смо се борили и сматрамо драгим”.

Девојка Трампа Јуниора дефитивно је украла шоу, њен говор био је поприлично ватрен, а амерички медији који нису наклоњени Трампу пишу да је Гилфојл “урлала на Америку” и да је то било “шест језивих минута”.

“Желе вам украсти слободу, желе да конторлишу шта мислите и у шта верујете. Желе у потпуности да контролишу ваш живот. Желе да вас поробе, ослабе до тренутка када више нећете моћи да препознате ни своју властиту државу”, викала је бивша водитељика Фоx Неwса.

“Председник Трамп је увек стављао Америку на прво место, он је закон и ред! С друге стране, Бајден, Харис и њихови другови желе да заувек промене нашу државу – желе да отворе границе, затворе школе, одузму ваше послове и преселе их у Кину, а истовремено ће се богатити. Уништиће Америку!”, рекла је Гилфојл.

Светски медији подсетили су и да је на Трамповој конвенцији од укупно 12 говорника чак шест носило презиме Трамп.