Прочитај ми чланак

Ухапшен узбуњивач након што је разоткрио план депопулације кроз КОВИД вакцинацију

0

Власти Новог Зеланда су извршиле рацију на владиног узбуњивача који је разоткрио план депопулације путем вакцинације против Ковида.

Новинарка Liz Gunn објавила је изјаву у којој објашњава како је полиција у недјељу упала у стан узбуњивача Министарства здравља НЗ и особе која је са њим радила.

„Имала сам позив да кажем да је узбуњивач који је изнео кључне информације о разоткривању лажи о KОВИД-у, разоткрио информације да је радио за Министарство здравља на Новом Зеланду, опкољен од стране полиције рекла је Гун.

„И ово сам чула пре десет минута: друга особа која подржава тог узбуњивача и један од људи који су ме контактирали заједно са узбуњивачем и рекли ми да је кућа сада окружена полицијом.

„Тако да те две особе више нису доступне да разговарају са нама и морам да пренесем ову поруку свету“, додала је Гун.

ИТ специјалиста је открио у недавном интервјуу са Ганом, где је разговарао о томе како је направио корелацију између примењених вакцина и каснијих смрти.

„Када сам гледао податке, који су део мог посла, приметио сам нека неслагања са датумима смрти, људи су умирали у року од недељу дана након вакцинације“, рекао је узбуњивач Гановој.