Прочитај ми чланак

Швајцарска ће пацијентима пружити сигурне трансфузије крви од невакцинисаних…

0

Швајцарска ће почети да пружа пацијентима широм света „сигурне трансфузије крви“ од људи који нису вакцинисани против Ковид-19.

Швајцарска група под називом Безбедно давање крви биће прва организација која ће пружити ову услугу. Групу је 2022. године основао швајцарски натуропата Џорџ Дела Пјетра који има за циљ да људима широм света пружи начин да примају спасоносне трансфузије крви из крви која није упрљана токсичним мРНА вакцинама.

„Било то хитан случај, заказана операција или зато што су вам потребне редовне трансфузије из других медицинских разлога. Ово је место где Безбедно давање крви долази у игру као посредник“, наводи се у саопштењу на сајту организације.

Натуралнеwс.цом извештава: Група ће у суштини деловати као посредник у повезивању људи широм света са медицинским партнерима који су вољни да прихвате давање крви и пруже трансфузију крви људима са здравственим потребама, али оклевају да иду у болнице где ће готово сигурно да добију крв од вакцинисаних појединаца.

Дела Пјетра је основао своју организацију због давања мРНА КОВИД-19 вакцина које су изазвале спорове широм света око третмана крви и трансфузије. Конкретно, људи који су скептични према предностима које доноси узимање експерименталних вакцина и не желе да им тело буде угрожено несигурним производима.

У децембру 2022., влада Новог Зеланда је одузела бебу млађу од годину дана од његових родитеља због њиховог одбијања да дозволе да се крв контаминирана вакцинама против КОВИД-19 користи током операције спасавања живота мале бебе која има срчану ману.

Мејнстрим медицинска установа одбија да невакцинисаним обезбеди чисту трансфузију крви

Дела Пјетра је контактирао стотине клиника широм Европе, које још увек не дозвољавају људима „људско право слободног избора крви“. Штавише, десетине клиника које је контактирао одбиле су да постану партнери нове организације. Неке од ових клиника су саосећајне, али су тврдиле да не желе да буду поменуте због страха од одмазде од стране мејнстрим медицинске заједнице.

Оснивач је даље напоменуо да његов главни циљ није да води Безбедно давање крви као банка крви, напомињући да „ово тренутно није могуће“ због правних разлога, већ да делује као брза служба за упућивање „да се споје одговарајући даваоци крви и примаоци” који се затим шаљу у клинику медицинског партнера где ће се обавити безбедна, трансфузија крви.

У замену за пружање ове услуге људима, чланови се такође позивају да „остану доступни као даваоци крви“ за друге људе који траже трансфузију крви од невакцинисаних даваоца.

Још не постоји банка крви са крвљу без мРНК, али Safe Blood Donation је изјавио да „нећемо одустати док не будемо могли да понудимо светску мрежу таквих клиника“.

Дела Пјетра је на сајту своје организације напоменуо да чим  Safe Blood Donation буде имао довољно медицинских партнера који могу да се изборе са сложеним потребама њених чланова који не желе вакцинисану крв, као и да примају пријаве, прихватају давање крви и обављају трансфузију крви, организација ће се одмах бацити на посао.

„Трансфузије крви се врше коришћењем пречишћене крви, која након давања крви пролази кроз сложен процес у којем се у великој мери чисти од страних тела“, наводи се на сајту Safe Blood Donation. „Са појавом потпуно нових мРНА вакцина… имамо потпуно нове изазове овде, јер су овде такозвани шиљасти протеини неутралисани само у непознатој мери“.

Људи из најмање 16 земаља, укључујући САД, Канаду, Аустралију и неколико других нација у западној Европи, Азији и Африци, већ су се пријавили или да дају невакцинисану крв или да примају трансфузију крви од невакцинисаних појединаца.

Погледајте овај видео Џејсона Лиосатоса који интервјуише Џорџа Дела Пјетру о безбедном давању крви.