Прочитај ми чланак

НАРОД покушава да упадне у Би-Би-Си: Корона фашисти, доста је лажи! ВИДЕО

0

Нико од српских медија не извештава да тренутно демонстранти против корона диктатуре и присилне вакцинације становништва, покушавају да упадну у државну телевизију Би-Би-Си (која се издржава из буџета као и РТС), захтевајући да престану да "испирају мозак народу Енглеске својим лажима и то од новца пореских обвезника".

Новинари у паници, полиција их чува

Јак кордон полиције стоји око зграде, дошло је и до кошлања са народом који упорно покушава да улети у јавно гласило Велике Британије.

Демонстранти узвикују пред зградом : „Доста је лажи, хоћемо истину“, „Ви сте најгори испирачи мозга на свету“, „Лажете народ који вас плаћа“, „Реците истину народу о вакцинама и корона вирусу“…

Истовремено, појавио се снимак из зграде државне Радио.телевизије на коме се види како запслени панично шетају и разговарају телефоном, плашећи се од народа да изађу.

Би-Би-Си је као и РТС највећи промотер корона политике, где и новинари отворено рекламирају вакцине, док истовремено прећуткују њихове штетне последице и смртни исход, а такође снажно подржавају укидање слобода и права грађана под изговором корона вируса.

Демонстрације на којима буде и неколико милиона Енглеза на улицама Лондона против корона диктатуре, никад не преносе (исто као РТС), али зато плаћени издашно новцем из буџета објављују сваки детаљ из породице енглеске краљице и буквално су њено приватно медијско гласило исто колико и Владе Британије.