Прочитај ми чланак

Младић дивљао мерцедесом по Загребу, па покосио људе: Великом брзином улетео у…

0

У тешкој несрећи на паркингу испред шопинг центра у Бузину у Хрватској повређено је најмање 6 особа, а једна особа се бори за живот, пошто је младић (23) за воланом луксузног мерцедеса улетео међу људе.

Полиција је одмах ухапсила младића који је био за воланом аутомобила, а хитна помоћ и ватрогасци су дуго покушали да ослободе човека који је био прикљештен испод аутомобила, пише Јутарњи лист.

Као што се види на снимцима који су веома узнемирујући, возач Мерцедеса турирао је и јурио на паркиралишту шопинг центра где је био окупљен већи број људи, да би у једном тренутку изгубио контролу и залетео се међу пешаке.

Ватрогасци који су први стигли на место несреће затекли су ужасне призоре.

Још нису познати резултати алкотестирања пијаног возача, али су сцене са лица места на паркингу Супернове у Бузину заиста узнемирујуће.

Полицијски увиђај на месту несреће трајао је целу ноћ, а према последњим информацијама из полиције, три особе су теже, а две лакше повређене.

 

„У несрећи су тешко повређене три особе – пешаци, 35-годишњи мушкарац који је збринут у загребачком КБЦ-у, 32-годишња жена којој је помоћ указана у КБЦ-у Дубрава и 21-годишњак који се лечи у Клиничко-болничком центру Сестре милосрднице. У саобраћајној несрећи лакше су повређени 22-годишњак и 22-годишњакиња који су се налазили у возилу у које је ударио аутомобил Мерцедес“, кажу у ПУ загребачкој и додају да је криминалистичко истраживање у току.

Како сазнаје „Јутарњи лист“, 33-годишњак који је синоћ довезен у КБЦ Загреб има веома тешке телесне повреде, а лекари се и даље боре за његов живот. Реч је о тешким преломима ноге, руке, ребара и унутрашњим повредама виталних органа. Пацијент се налази у јединици интензивне неге.