Прочитај ми чланак

Масовна туча у авиону: 15 жена се тукло и дивљачки шамарало, једна завршила…

0

Лет из Салвадора за Сао Паоло у Бразилу претворио се у хаос након што је у четвртак у авиону Гол ерлајнса избила масовна туча између 15 жена које су једна другу шамарале и вриштале пред осталим запањеним путницима.

На снимку из авиона се види како се жене боре и чупају за косу док посада покушава да их раздвоји. У једном тренутку туча је постала толико агресивна да је једној од жена поцепана мајица и била је приморана да рукама покрије груди, пише Јутарњи лист.

Наводно је свађа избила између две породице након што је једна мајка питала другог путника да ли може да замени седиште са својим дететом, које има посебне потребе. Али када је њен захтев одбијен, разбеснела се и почела да га напада.

Свађа је брзо ескалирала и завршила масовном тучом између две групе жена.

Шокантни снимак показује како жена са коврџавом косом покушава да скочи на седиште иза ње како би стигла до другог путника. На срећу, у томе ју је зауставила стјуардеса.

За неколико секунди други путник вришти и насрће на једну жену, вуче је за косу и непрекидно шамара. У исто време је још једна жена чупа за косу, која убрзо схвата да је у свом хаосу остала голих груди.

Туча је избила док су путници чекали да полете са аеродрома Баија, а стјуардесе су успеле да избаце групу од 15 путника из авиона, који је на крају полетео са скоро два сата закашњења.