Прочитај ми чланак

Мајка вакцинисана с две дозе умрла од најгорег облика ковида!

0

Мајка троје деце која је имала висок крвни притисак и дијабетес типа 2 умрла је у болници, упркос томе што је била потпуно вакцинисана, у доби од само 37 година, након што је заражена “најгором варијантом” коронавируса коју је болница икада видела.

Паула Колинс, 37, из Merthur Tudfil-а у Велсу, борила се са ковид-19 у болници “Принц Чарлс” када је стављена у индуковану кому 11 дана – упркос томе што је била вакцинисана.

Мајка троје деце, која је такође патила од високог крвног притиска и дијабетеса типа 2, пребачена је на одељење интензивне неге и трагично је умрла у болници 5. новембра, само две недеље након што су њени симптоми почели.

Паулин супруг Нил (51) рекао је да је смрт његове супруге преокренула животе њега и њихове три ћерке, Ешли (19), Мили (17) и Мејси-Грејс (10), „наглавачке”.

фејсбук

Вољена мајка троје деце први пут је показала симптоме смртоносног вируса 20. октобра када је први пут почело са ‘цурењем из носа и кашљем’.

У разговору за MailOnline, Нил је рекао: „Она је одвезена у болницу у уторак ујутро колима хитне помоћи са симптомима цурење из носа и кашљем”.

„Али брзо је пребачена на интензивну негу за пацијенте са ковид-ом у болници “Принц Чарлс”. Нисам могао да верујем када ме је докторка позвала и рекла да има најгори случај ковид-а који су икада видели од почетка пандемије.

“Све се догодило тако брзо и губитак Пауле је био тако тежак”.

Паула је 11 дана била стављена у индуковану кому, али упркос покушајима доктора да јој спаси живот, трагично је преминула 5. новембра, а поред ње су били супруг Нил, најстарија ћерка Ешли, најбоља другарица Бет Хјуз и њен отац Пол, наводи Wales Online.

Лекари су хтели да Паула буде пребачена у лондонску болницу како би испробала “нови лек” и како би покушали да ублаже њене симптоме, али “ништа није успело”.

Нил је рекао: „Болница је била фантастична. Доктори су учинили све што су могли да јој спасу живот и чак су желели да је предложе за нови лек у Лондону. Али ништа није функционисало”.

“Умрла је 5. новембра, две недеље након што су симптоми почели – и оставила огромну рупу у свим нашим срцима”.

Нил је рекао да је цела породица остала „сломљеног срца“ због губитка Пауле, али су желели да поделе њену причу како би могли да упозоре друге на разорне последице ковид-а, упркос томе што су потпуно вакцинисани.

Додао је: „Била је љубазна и великодушна особа и њена деца су увек била на првом месту. Волела је породицу и своја два пса и нашег кокапуа. Била је невероватна”.

„Откад је Паула умрла, било је тешко. Сваким даном је све теже. Али морам да будем ту за децу – то је главна ствар”.

„Неки људи мисле да ковид није тако велики проблем као прошле године, али јесте. То је смртоносни вирус који уништава животе људи”.

„Имао сам ковид у октобру, као и две моје ћерке, и мислимо да га је Паула покупила од неког од нас”.

„На дан када је преминула, такође сам добио писмо од NHC-а у којем се каже да би Паула могла добити додатну вакцину. Био сам сломљен”.

„Увек ћемо чувати сећање на њу. Она ће заувек бити у мом срцу. Били смо заједно 21 годину – она је била моје све. Срце ми је сломљено”.

Једна од Паулиних најбољих пријатељица, Beth Hughes, покренула је акцију прикупљања средстава како би помогла да се приреди „посебан испраћај“.

Пишући на GoFundMe, Beth је рекла: „Вечерас (5. новембра) изгубили смо веома посебну даму у младој доби (37) због ковид-а 19 (вакцинисане са две дозе).

„Ово је такође дубоко утицало на њеног мужа који је веома добра особа и добро познат заједници. Њихови животи више никада неће бити исти”.

„Наш циљ је да прикупимо средства да ову даму испратимо тако посебно као што је она била, али и да покажемо подршку породици у овим мрачним и тешким временима. Нико никада није спреман да сахрани вољену особу која је тако млада”.