Прочитај ми чланак

Кенеди Џуниор обећава да ће уништити “Нови светски поредак”: Мораће да ме убију…

0

Роберт Ф. Кенеди Млађи је обећао да ће уништити Нови светски поредак ако буде изабран за председника, чак и ако то значи да ће бити на мети атентата као и његов ујак ЈФК.

Кампања Кенедија 2024. почела је ове недеље обећањем РФК Јр.-а да ће његова мисија „бити да оконча корумпирано спајање државне и корпоративне моћи које сада прети да наметне нову врсту корпоративног феудализма у Америци“.

Фото: Принтскрин

Син Бобија Кенедија, који је убијен 1968. године, РФК Јр. је један од најочитијих противника смртоносних мРНА вакцина, непрестано упозоравајући на њихову опасност и неефикасност.

Naturalnews.com извештава: Говор о декларацији РФК Јр.-а трајао је скоро два сата, за шта се нашалио да је неопходно након 18 дугих година цензуре. Једна од првих ствари које је рекао садашњој владајућој класи је да се чувају јер он долази по њих.

„Имам много тога да причам“, рекао је окупљенима. „Није требало да ме ућуткају толико дуго. Много ће чути од мене.”

РФК Млађи је много причао о Бајдену, називајући га „пијоном“ у геополитичкој борби, мислећи, наравно, на рат Русије и Украјине у који Бајден наставља да усмерава милијарде америчких долара пореских обвезника како би његов пријатељ Владимир Зеленски могао да купи нова имања, јахте и друге луксузне ствари.

Док РФК Јр. каже да верује да су Сједињене Државе у Украјини „из правих разлога“, он доводи у питање трошкове који су укључени.

„Тамо смо због нашег саосећања према украјинском народу који је брутализован, који је незаконито нападнут“, изразио је своје мишљење о том питању.

„Имамо новца за ратове и имамо новца да спасемо банкаре“, додао је, „Али шта се дешава са америчким људима који су погођени немаштином?“

Инфлација, рекао би РФК Млађи, „је порез на сиромаштво“, а Бајден би требало да учини више дато реши, а не да милијарде америчких тешко зарађених долара сипа у џепове Зеленског.

РФК Млађи има пуну подршку глумца Роба Шнајдера, који је твитовао након објаве да је тражио од РФК Јр. да се кандидује за председника пре четири године.

„Победи или изгуби… РФК млађи, за разлику од других политичара, говориће истину о власти“, написао је Шнајдер. „Тако да ће га, наравно, мејнстрим медији нападати на сваком кораку.

Добра вест за РФК Млађег је да огромних 62 одсто гласача демократа жели да се против Бајдена такмиче противници на изборима. То доказује недопадљивост садашњег лажног председника, и жељу Американаца да неко други заузме Овални кабинет.