Прочитај ми чланак

Да ли ви знате које је време“: Грађани избацили СНС активисте из зграде

0

Српска напредна странка (СНС) кренула је већ одавно у кампању од врата до врата где скоро сваког дана узнемиравају грађане. Неретко се дешава да не наиђу на пријатну добродошлицу од Београђана, па тако бивају или грађански ухапшени или избачени. Сличну судбину доживело је четири члана СНС који су у недељу, у време одмора, ишли од врата до врата и узнемиравали грађане, те их је један од станара зграде.

„Ми смо из Српске напредне странке. Могу ли да Вас замолим за мишљење о председнику“, питала је активисткиња СНС.

„Да ли ви знате које је време“, одговорио јој је суграђанин, на чија су врата позвонили.

Након неколико тренутака потпуне тишине, дискусија између човека и напредњака је настављена.

„Извињавамо се, питамо само за мишљење“, поново је упитан човек, који их је потом подсетио да постоји кућни ред и време за одмор, када није пристојно да се грађани узнемиравају.

„То што вас овај ваш тера да радите то… Можда морате то да радите, а можда и волите, али ја не желим да учествујем у томе“, рекао је станар и предложио активистима да дан проводе са породицама уместо што узнемиравају грађане.

„Нема ничег ружног што ми радимо и то је легитимно“, рекла је једна од активисткиња.

„Има, има свашта ружног и није легитимно. То што може ваш председник вама да прича и Брнабић исто да је то легитимно, то људи није легитимно“, рекао је човек и додао да ће их сада испратити из зграде.

„Хајмо, хајмо, лепо напоље, полако“, рекао је човек и кренуо за активистима који су погнуте главе напуштали зграду.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SRB Journal (@srbjournal)

Док им је човек показивао пут ка излазним вратима у ходнику зграде се појавила још једна станарка, која се сложила да СНС активисти треба да напусте зграду.

„Овако непристојно да се понашате и да узнемиравате људе у недељу… То можете само ви из Српске напредне странке“, рекао им је човек док им је пристојно показивао пут до врата.

Након напуштања те зграде, активисти владајуће странке су отишли у зграду поред.