Прочитај ми чланак

Канада повезује банковне рачуне грађана са друштвеним кредитним резултатом

0

У великом покушају да преузме контролу над финансијском слободом популације, Канада радикализује свој банкарски систем повезујући банковне рачуне грађана са тиранским друштвеним кредитним резултатом.

Канадски банкарски систем ће ускоро бити трансформисан такозваним оквиром „отвореног банкарства“.

Заговорници ово уоквирују као „инклузивнији“ начин за банке да лако деле информације и приступе корисничким подацима.

Међутим, овај потез ће спојити друштвени положај са банкарством како би владама и неизабраним бирократама пружио потпуну контролу над нашим финансијама.

Организација Open Banking Excellence (OBE), партнер Светске банке који је настао у Великој Британији, хвали се да ће укључити друштвене кредитне резултате и банковне податке, а вероватно и дигитални новац и личне карте, на једном „згодном“ и „инклузивном“ месту.

ОBЕ, који је стигао у 40 земаља, има за циљ да „створи изузетне платформе и садржај који промовише дељење знања, ново размишљање и партнерства унутар индустрије – катализујући усвајање отворених финансија и података за бољу финансијску инклузију широм света“.

„Ради се о томе да имамо праведније, инклузивније, отвореније друштво“, рекла је Хелен Чајлд, оснивачица Open Banking Excellence.

Наравно, „Отворено друштво“ је идеологија коју заступа радикални милијардер Џорџ Сорош и која укључује отворене границе, без казни затвора и дивљачки криминал, између осталих „прогресивних“ идеја.

Међутим, потреба за инклузивношћу и праведношћу у банкарству није објашњена, упркос томе што су је предлагачи плана више пута гурали.

„То покреће финансијску инклузију“, тврди Чајлд за шему.

“То су демократски подаци.”

Оно што је Чајлд пропустио да помене јесте да ће подаци вредети више од злата како будемо напредовали са друштвом без готовине.

Не постоји лакши начин да контролишете масе него да контролишете њихов приступ новцу и њихову способност куповине, трговине и слободног кретања.

Канадска штампа је на видело изнела прави мотив:

„Једна од највећих области раста је кредитна процена.

„У оквиру отвореног банкарства, зајмодавци могу директно приступити банкарским подацима појединца, тако да могу гледати даље од кредитних резултата.

„Потрошачи га такође могу користити да изграде своје кредитне резултате, на пример, доказујући поуздано плаћање закупнине.

Гледање даље од кредитних резултата једнако је утврђивању да ли је особа способна да учествује у глобалној економији на основу њених личних ставова.

Како Канада наставља да сузбија такозвану „мржњу“, следећи корак ће неизбежно бити блокирање грађанима да приступе свом новцу ако се сумња да су погрешно размишљали.

Канадска влада је већ тестирала ове планове затварањем банковних рачуна демонстраната Конвоја слободе 2022. године.

Британски популистички политичар Најџел Фараж такође је био жртва програма односно укинута му је могућност да има отворен банковни рачун.

Фараж никада није починио злочин нити учинио било шта што би оправдало оно што су многи назвали „Фаражовим фијаском“.

Coutts га је изненада дебанкирао и није могао да приступи ниједном од својих текућих или штедних рачуна.

Његове кредитне картице су деактивиране.

Није могао да учествује у друштву.

Фараж је скренуо пажњу јавности и открио да је безброј људи искусило исти финансијски напад који су извеле банке у име владе.

Ово је широко распрострањена појава.

Видели смо да се то често дешавало током затварања због Kовид-а, где корисницима није био дозвољен приступ местима ако немају дигитални Koвид пасош.

У Кини, када су банке биле суочене са кризом ликвидности, Комунистичка партија Кине (КПК) је једноставно ускратила депонентима право на приступ свом новцу.

Грађанима је онемогућен физички приступ својим банкама.

Влада је успешно спречила банку којом је управљала интервенцијом.

Видели смо да је неколико познатих личности искључено из система због изношења непопуларних мишљења без икаквог правног поступка или почињеног злочина.

Међутим, Канада је једна од многих нација које се надају да ће користити незваничне друштвене кредитне резултате за контролу маса.

Све ове акције постављају позорницу за то како ће функционисати дигитална валута Централне банке (ЦБДЦ).

Када се ЦБДЦ-и уведу за јавну употребу, систем ће бити колективна мрежа која ће садржати свачије личне податке, дигитални ИД, друштвени кредитни резултат, статус вакцинације и новац.

Владе су већ почеле дебанкинг појединаца.

Ови најновији кораци ће олакшати присиљавање маса да поклекну и препусте сву контролу глобалистичкој елити.