Прочитај ми чланак

Представници државних органа и режимски медији да престану да омаловажавају Влахе!

0

Имам потребу да се јавно обратим грађанима Источне Србије, а поводом изјава појединих представника државних органа, пре свега полиције, као и због режимских медија који те изјаве преносе.

То се пре свега односи на изјаву Нинослава Цмолића, начелника УКП, који је нас Влахе из Источне Србије омаловажио, третирао нас као нецивилизовано племе које говори чудним језиком, помињући чак у одређеном контексту и низак ниво коефицијента интелигенције!
Као грађанин Србије, као мајка која од прве вести о нестанку мале Данка не могу да нађем душевни мир, као свако живо биће које има имало емпатије, могу да кажем да је то што се десило у Бору неопростиво и да починиоци заслужују најстроже казне. Али немојте у нас Влахе да упирете прстом и да нас прозивате како смо ми лош народ, како смо ограничени, како не третирамо нашу децу добро или како их користимо за разне ритуале!
Ми смо мирољубив народ, кроз векове смо се борили за нашу Србију, раме уз раме са Србима и свим националним мањинама и бранићемо нашу земљу и даље!
 
Наша држава је Србија, наши корени су овде!
 
Жаклина Дражиловић
Председник ОО Двери Петровац на Млави