Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВО: Желе да блокирају Сунце, а последице су много горе него што се мислило

0

Део плана Бајденовог режима, да вештачки блокира природну сунчеву светлост како би „охладио“ планету, укључује употребу технологије назване соларна радијација модификација (СРМ), што подразумева коришћење хемијских аеросолних инекција у стратосфери (САИ) и избељивање облака (МЦБ), који представљају озбиљну претњу за живот на Земљи.

Уместо да се определе за приступ који би укључивао постављање „огледала“ у свемир, како би сунчева светлост била преусмерена на друго место, план „светске владе из сенке“ је да додатно загађује наше небо са још смртоносних хемикалија, стварајући ружну белу и смеђу измаглицу, која ће спречити пролазак сунчевих ултраљубичастих зрака до Земље.

Најновија истраживања имају за циљ „припрему Сједињених Америчких Држава за могуће коришћење СРМ технологије, од стране других јавних и приватних актера“. Према овом саопштењу, сугерише се да влада веома озбиљно разматра употребу ове високоризичне технологије, која, ако се примени, ће бити непромењива што се тиче уништења које изазива на екосистемима Земље.

„У суштини, САИ симулира оно што се дешава током великих вулканских ерупција, када вулкани емитују ситне честице у горњу атмосферу (познату као стратосфера)“, каже Унија забринутих научника о распршивању хемијских аеросола на високим надморским висинама. „Ове честице рефлектују сунчеву светлост, и доводе до хлађења све док се налазе у стратосфери, што може трајати неколико година након коришћења хемијских аеросолних инекција.“

Коришћењем сулфата или других аеросолних честица у стратосфери, САИ би имитирао ефекат хлађења који има велика вулканска ерупција, што би резултирало снижавањем глобалних температура. Уколико би икада била примењена, САИ би имала глобалне последице, смањујући температуре и мењајући обрасце падавина широм планете.

Распршене аеросоли из тзв. „кемтрејлова“ долазе с неугодним „нуспојавама“- мање падавина

У марту 2021. године, Светски економски форум је предложио коришћење „вештачких сунаца“ како би се борили против коронавируса. То је било пре него што је прихваћено да је коронавирус само варијанта обичне прехладе, али је то указало на оно што WЕФ заиста жели. Желе да смање изложеност људског рода животворном природном сунчевом светлу, и замене га нечим потпуно непознатим.

Човекови стални покушаји да преобликује свет, у нешто другачије од онога како га је Бог створио, никада нису добра идеја. Такође постоје ненамерне последице или „споредни ефекти“, ако хоћете, који узрокују додатне проблеме, поред оних за које тврде да желе решити.

У овом случају, не постоји стваран проблем. Земља се не „загрева“, нити се клима „мења“ на било који начин за који су одговорни људи. Клима се увек мења, а најновија наука сугерише да је Земља тренутно у фази хлађења.

Ипак, моћници нам и даље говоре да ће се све загрејати и истопити, ако не престанемо јести месо, возити аутомобиле и користити земаљска горива попут нафте и гаса. „Елита“ наравно може и даље уживати у свему томе, али сви остали морају се одрећи свих својих задовољстава, како би зауставили промене у температури и времену.

Они који су пажљиво пратили приметиће, да све оно што сада предлажу у вези са аеросолима у стратосфери и хемикалијама за осветљавање морске површине, већ годинама постоје у облику тзв. „кемтрејлса“. Чини се, да је сав овај најновији говор само иницирање и олакшавање јавности, да прихвати идеју о геоинжењерингу као нечему нормалном и неопходном, како би се клима држала под контролом.

„Постоје и друге забринутости у вези са злокобном страном геоинжењеринга, посебно, јер је Бил Гејтс и даље снажно укључен у технологије модификације климе, које неће само дестабилизовати климатски систем Земље, већ их се такође може користити као оружје против глобалне популације, путем контроле падавина и суше“, упозорава др Џозеф Меркола.