Прочитај ми чланак

ЈЕШЋЕМО ЦРВЕ И БУБЕ? Медији увелико промовишу протеински прах од цврчака

0

По агенди Клауса Шваба, глобалисти и Сорош медији су почели агресивно да промовишу црве и бубе у људској исхрани, убеђујући народ широм света да је то алтернатива месу.

Амерички портал у власништву Фокса „ТМЗ“, активно рекламира прашак од цврчка као протеински суплемент у исхрани.

„Ако вам је мука после протеинског шејка или се од суплемената осећате претерано сити и троми, испробајте ово уместо тога“ Ово је прва реченица на коју наиђете на ТМЗ-овој веб страници.

Они наводе да је произвођач Human Imrpovement испробао разне комбинације протеина (на бази бундеве, грашка, интегралног пиринча…) , али је дошао до закључка да су цврчи најбољи. 

„Протеин цврчка садржи много влакана и пробиотика и не само да је лак за варење, већ истраживања показују да заправо може помоћи у јачању здравља црева“, саопштила је компанија.

„Протеини цврчка су један од најодрживијих и најхранљивијих извора протеина на земљи. Не само да је то потпуни протеин са високим садржајем Б12, гвожђа и пробиотика, већ има све ресурсе из традиционалних извора животињских протеина“, пише произвођач.

„У ствари, цврчци емитују 99,9% мање гасова стаклене баште, користе 90% мање воде и 93% мање земље од стоке за производњу исте количине протеина“, додаје се.

„Док коришћење цврчака за прављење протеинског праха може у почетку бити одбојно, он је заправо много бољи за наша тела и животну средину од других прахова и суплемената које свакодневно уносимо“, написао је ТМЗ на својој веб страници.

„У ствари, хранљивији је од биљних протеина и одрживији од сурутке – препун чистих састојака који имају одличан укус и благотворно делују на црева. Никада нећете осетити укус цврчка, али ћете свакако приметити предности“, додаје се.

Подсетимо се да су глобалисти и Сорош медији већ убеђивали људе да једу бубе, преноси The Gateway Pundit.

Јужноафрички предузетник је тако претворио црве у брашно које ће се користити за протеинске плочице и протеинске смутије, а потом вероватно и за хлеб.

Венди Весела је хемијски инжењер која агресивно пропагира код људи да једу гусенице, а рекла је да би бубе требало да се користе као здрав и хранљив прелив за пице и шпагете.

Светски економски форум у Давосу је ове године отворено позвао људе широм света да једу бубе и коров из „еколошких разлога“.

Глобалне елите на челу са Швабом су такође промовисале лажно „месо“ произведено помоћу 3Д штампача као „укус будућности“.

Они су навели три разлога зашто би сељаци требало да једу месо узгојено у лабораторији:

– Сваке године се узгајају милијарде животиња и кољу за храну.

-Узгој животиња за исхрану троши огромне ресурсе воде и енергије.

-Животиње загађују животну средину и зато траже од сељака да униште сточни фонд (то је у Србији већ урађено).

Пре месец дана је америчка конгресменка Марџори Тејлор Грин објавила вест да је Закон о овлашћењу за националну одбрану (НДАА) предложио финансирање студије изводљивости за храњење морнарице „лажним месом“, известио је ТГП.

„Финансирање у НДАА обезбеђује пилот програм за храњење морнарице лажним месом“, написала је представница Грин на свом Твитеру.

„Као да регрутовање  у војску није довољно тешко већ захтевају од младих људи који желе да служе војску и да се вакцинишу, а морнарици ће бити додатно тешко јер им очигледно Бил Гејтс креира јеловник“, истакла је ова Републиканка.

И у Србији постоји Енергетски портал, који финансира Сорош и Европска унија, а који још од 2021. године промовише да једемо црве и бубе.