Прочитај ми чланак

ХЕРОЈ: Суд ослободио мед. сестру, убризгала 8.600 боца раствора уместо вакцина!

0

Медицинска сестра, која је храбро одлучила да не убија пензионере експериманталним ковид отровима и убризгала уместо тога чак 8.600 доза физиолошког раствора - ослобођена је јуче свих оптужби на суду у Немачкој.

Медицинска сестра Црвеног крста Антје Т. (39) током диктатуре је ухапшена под сумњом да је вакцинисала хиљаде пензионера у центру за вакцинацију у Немачкој, како им је рекла, вакцином Фајзером, али им је у ствари убризгавала нешкодљив физиолошки раствор.

То је откривено тако што су корона диктатори уочили да само у њеној „групи пацијената“ нико није умро након вакцинације, иако су сви били стари, док је у групи њених колегиница смрт била масовна појава.

Она је признала и рекла да није желела на својој савести да носи људе пошто је приметила да има много нус појава након вакцинације и млађих, а камоли старих. Добила је симболичну казну од шест месеци условно (чисто да не може да тужи државу за одштету) од стране окружног суда у Олденбургу, савезној држави Доња Саксонија.

Антје Т. је од 5. марта до априла 2021. вакцинисала 8.600 пацијената који су углавном били пензионери и то болнички радници, васпитачи и доктори старији од 70 година.

Полиција је на суду саопштила да је физиолошки раствор могла да унесе неоткривено, јер је била задужена за припрему вакцине и шприцева током смене у центру за вакцинацију. 

Ова 39-годишњакиња је своје сумње у штетност вакцина јавно објављивала и на друштвеним мрежама.

По хапшењу је одмах добила и отказ након што су тестови на антитела, који су обављени на вакцинисанима из њене групе пацијената, потврдили сумње.

Уз то, овој медицинској сестри је тада одузета дозвола за рад.

Антје Т. је на почетку суђења у новембру 2022. првобитно оптужена за 15 тачака за намерни напад, али је девет од њих одмах одбачено због непостојања доказа. Она се јуче извинила због својих поступака, након чега је ослобођена.

Иначе, Уставни суд у Немачкој је раније донео пресуду да је држава Немачка противуставно увела карантин, ограничавала кретање, уцењицала и малтретирала народ, као и да је противуставно поделила отказе невакцинисанима у државној служби и наложили да се сви отпуштени невакцинисани медицински радници врате на посао. Исто је одлучио и Уставни суд Грчке, која је отпустила више од 10.000 запослених у здравству јер су одбили да се вакцинишу.