Прочитај ми чланак

ФБИ ухапсио НБА играча због убиства, пронађен леш у пустињи

0

И док у америчкој поп култури бива ревитализован тренд "Бони и Клајд" моменат у ком пар чини неки злочин (углавном пљачке) то се прелило и на прави криминални миље.

Ченс Команче, бивши играч Развојне НБА лиге који је наступао за Стоктон Кингсе, суочава се са оптужбом за убиство 23-годишње женске особе заједно са девојком Сакари Харнден.

Ову информацију је саопштила полиција Лас Вегаса у недељу, а пренео је ЦБС.

Марајна Роџер, медицински техничар из Вашингтона, нестала је 7. децембра након што се сусрела са Команче и Харнден два дана раније.

Девојка је ухапшена 13. децембра, а по Команчеа је стигао ФБИ у Сакраменто два дана касније. Најпре су оптужени за киднаповање, а онда је на све додато и убиство.

У пустињи у Хендерсону су пронађени остаци тела, утврђено је да је у питања Марајна Роџерс- Детективи испитују Харнден и Команче да би проверили умешаност.

Команче је очекивано убрзо добио и отказ од Кингса. Последњи пут је играо 12. децембра, што значи да је играо три пута од када се десило убиство.

Саслушање на суду је у уторак.

Команче је углавном играо у Развојној НБА лиги, а у НБА има само један једини наступ и укупно седам поена у дресу Портланда.