Прочитај ми чланак

ФАШИЗАМ Директор СЗО за Европу тражи од ЕУ: Уведите ПРИСИЛНУ вакцинацију!

0

Извршни директор Светске здравствене организације за Европу позвао је Европске земље да уведу обавезну вакцинацију за целокупно становништво.

Роб Батлер је рекао за „Скај њуз“ да је „време да се разговора из перспективе заједнице, а не само из перспективе појединца“. То је здрава дебата.“

СЗО је, подсетимо, почетком новембра саопштила да је Европа постала епицентар ширења коронавируса.

Међутим, бивши директор Одељења СЗО за здравље мајки, деце и адолесцената, Ентони Костело, саветовао је владама да пажљиво размотре присиљавање становништва да се вакцинише јер тиме ризикују да народ  „изгуби поверење и у владу и вакцине“.

Уместо присиле, карантина и репресије, он се залагао само за мере ношења маски и рада од куће.

Прошлог петка, аустријски канцелар Александер Шаленберг најавио је да ће вакцинација бити обавезна за све становнике од 1. фебруара 2022, осим оних који имају право на медицинско изузеће. Ако се то изгласа, обавезна вакцина подразумевала би све видове присиле на невакцинисане појединце (отказ на послу, немогућност школовања, затвор због кршења закона о обавезној вакцини, немогућност куповине хране и других потрепштина, потпуно изоштавање из друштва, спровођење у посебне логоре за невакцинисане какви се увелико граде у Аустралији…).

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!