Прочитај ми чланак

ДОКАЗИ: мРНК који се налази у вакцинама дизајнирана да убија генерацијама

0

Адвокат Томас Ренц објавио је доказе да је технологија мРНА вакцине против Ковид-а 19 дизајнирана да настави да убија генерацијама у циљу смањења глобалне популације.

Водећи амерички адвокат прегледао је документе „Упутства за индустрију“ америчке Управе за храну и лекове („ФДА“) и открио бомбе доказе о убиству са предумишљајем у индустријским размерама.

„Нема другог закључка који могу да извучем… Ово доказује да су знали да производи генске терапије које су маскирали као ‘вакцине’ имају способност да се избаце, изазову рак и убију,” рекао је Ренц.

Ренц је почео објашњавајући да мРНА Ковид-19 вакцине заправо нису вакцине саме по себи. „Критично је да људи схвате да су ињекције ковид-19 генска терапија “, написао је он у чланку објављеном ове недеље.

Затим је водио своју публику кроз доказе који указују на то да су америчке власти биле свесне да појединци који су примили вакцину против КОВИД-а могу пренети вирус на друге, путем вакцинисања , укључујући и оне који нису дали сагласност да буду вакцинисани.

Ренц је наставио да илуструје како је постојало претходно сазнање , које датира најмање од 2006. године, да ће генска терапија довести до експлозије у развоју рака. Ово је поткрепљено студијом из 2023. о појединцима који су искусили „дуги КОВИД“.

Ренц је скренуо пажњу на научни рад који открива да је предложени лек за проблеме изазване ефектима КОВИД вакцина које изазивају рак још један производ генске терапије.

Алармантно, примаоци ове терапије такође имају потенцијал да пренесу болест на друге, стварајући потенцијалну спиралу смрти за човечанство у блиској будућности.

„Ово показује заверу“, закључио је Ренц.

Ренц је стално упозоравао јавност да су такозване „вакцине“ у суштини производи генске терапије.

Главне фармацеутске компаније и глобалне владе биле су свесне да ови производи за генску терапију носе ризик од изазивања рака, чак и годинама након ињекције, према Рензовим списима.

Документ, који су још једном издали ФДА, ХХС и ЦБЕР 2006. године, открива да производи генске терапије представљају ризик од штетних ефеката на нормалну функцију ћелија, са потенцијалним кашњењем у испољавању месецима или годинама, заједно са интеграцијом генетског материјала. у геноме прималаца.

Испитаници изложени технологији трансфера гена могу бити изложени ризику од одложених нежељених догађаја… упорна биолошка активност може имати штетне ефекте на нормалну функцију ћелија, стављајући субјекте у ризик од развоја нежељених догађаја, од којих неки могу бити одложени месецима или годинама.

Фактори који могу повећати ризик од одложених нежељених догађаја након излагања технологији трансфера гена укључују постојаност вирусног вектора, интеграцију генетског материјала у геном домаћина , продужену експресију трансгена и измењену експресију гена домаћина … Интеграција генетског материјала из вирусног вектора у ћелију домаћина геномска ДНК повећава ризик од малигне трансформације .

Продужена експресија трансгена такође може бити повезана са дугорочним ризицима који су резултат нерегулисаног раста ћелија и малигне трансформације, аутоимуне реакције на ауто-антигене и непредвидивих нежељених догађаја. Измењена експресија гена домаћина такође може довести до непредвидивих и непожељних биолошких догађаја. [Нагласак додат]

Упркос брду чврстих доказа, фектчекери и даље покушавају да убеде лаковерне масе да мРНА вакцине не мењају ваш ДНК, тврди Ренц.

Штавише, Ренц је истакао студију спроведену 2023. године која је испитивала ћелијску ДНК појединаца који су доживели „дуги ЦОВИД“.

Истраживачи су идентификовали гене који су јасно повезани са „вакцином“ Фајзер КОВИД БНТ162б2 у крвним ћелијама учесника. Ренц је изјавио: „Њихова открића пружају доказе да се мРНА КОВИД вакцине трајно интегришу у ДНК одређених појединаца који су примили вакцину против КОВИД-а. Објаснио је:

„Једноставно речено, регулаторне агенције су знале да се ови производи могу интегрисати у геном домаћина, изазвати рак (малигну трансформацију), аутоимуне поремећаје и нежељене догађаје годинама након тога. Такође, узмите у обзир да чак и када се ови производи не интегришу у геном, стална изложеност због осипања (о чему је било речи горе) може повећати ризик од рака.”

Технологија убијања

„Створили су производ за генску терапију, пласирали га као ‘вакцину’, а затим су планирали, принудили, подмитили и лагали да би га добили у што је могуће више оружја.”

„Знали су да може да изазове рак – годинама након ињекције – и сада када постоји епидемија рака, запањујуће је да имају спремно ‘решење’,” рекао је он.

И „њихово решење је још један производ генске терапије који се губи!“

Као доказ, Ренц је цитирао рад објављен у престижном академском часопису Nature Cancer Gene Therapy 2015. године у којем се наводи:

Област генске терапије која се брзо мења обећава бројне иновативне третмане за пацијенте са раком. Напредак у генетској модификацији ћелија рака и имунолошких ћелија и употреба онколитичких вируса и бактерија довели су до бројних клиничких испитивања за терапију рака, од којих је неколико напредовало до развоја производа у касној фази.

Овај чланак говори о различитим типовима ЦГТ [генске терапије рака] производа против рака које ОЦТГТ [Канцеларија за ћелијске, ткивне и генске терапије] регулише…

ЦГТ производи представљају могућност излучивања вируса или бактерија, односно излучивања/лучења вирусних честица или бактерија које би се могле пренети на друге особе. Иако вируси и бактерије засноване на производима можда нису толико заразне или вирулентне као родитељски сој вируса или бактерије, могућност преношења изазива забринутост за безбедност . Анализа података прикупљених од пацијената у клиничким испитивањима генске терапије показала је да се ослобађање вирусних вектора дешава у пракси и да је углавном одређено типом вектора и начином примене вектора. Квалитативни модел представљен у студији може помоћи да се одреди ризик од лучења који се јавља путем различитих путева излучивања.