Прочитај ми чланак

Дечак ће бити подвргнут операцији промене пола у Америци

0

Док се светска агенда шири светом и уводи у школе, у Америци ће дете бити подвргнуто промени пола. Десетогодишњи дечак из Америке, најмлађи је “трансродни модел” на свету, он живи са својом трансродном мајком и мајчиним транс партнером и биће подвргнуто операцији промене пола кад напуни 16 година.

Ноела Мекмахер трансродни дечак је недавно привукао пажњу моделингом на Недељи моде у Њујорку.

Дечак је наводно рекао својим родитељима да је девојчица када је имао само две године.

Затим је почео да се мења у друштву и да се представља као девојчица са само четири године. Његово име је законски промењено када је имао седам година.

Ноелова мама је користила заменице женског рода у односу на свог сина и приметила:

Одбила би да носи одећу за дечаке и да је имала била бесна због тога. Знала је шта жели, али није имала речи да то изговори… Требало је да знам раније, пошто је мрзела све мушко, па сам је одвео у клинику за родну равноправност.

Ноела је наводно рекла медицинским радницима у дечјој болници Лури у Чикагу да је он девојчица.

Дете које очигледно живи са својом биолошком мајком и њеним партнером, који су обоје трансродни, није ни имало другачији пример да види. Ноелина биолошка мама, Ди МекМахер, је активисткиња за социјалну правду.

Дете које није полно зрело и које не може да одлучује о битним стварима у животу биће подвргнуто таквој операцији после које више нема назад