Прочитај ми чланак

БИЛ ГЕЈТС: Све државе да прихвате да СЗО преузме надлежности министарства здравља

0

Бил Гејтс позива светске лидере да предају суверенитет својих нација „глобалном здравственом корпусу за хитне случајеве“ Светске здравствене организације.

Глобалистичка елита постаје све арогантнија и сада наглас изговара тихе делове. Док је некада овакав разговор био могућ само у мрачној и задимљеној скривеној просторији, Гејтс сада дели своју визију укидања суверенитета САД на страницама Њујорк Тајмса .

Изјављујући своју подршку Глобалном споразуму СЗО о пандемији , Гејтс тврди да СЗО треба посматрати као глобалну „ватрогасну јединицу за пандемије“ која преузима контролу над државама на глобалном нивоу током здравствених ванредних ситуација.

Уговор СЗО ће у суштини успоставити неизабрани глобални ауторитарни режим који ће надјачати локалне законе глобалним протоколима ако агенција Уједињених нација прогласи хитну здравствену ситуацију.

Све 194 земље чланице СЗО треба да гласају о амандманима и финализирају нови споразум до маја 2024. године.

Споразум ће дати СЗО повезаној са Комунистичком партијом Кине коначну контролу над политиком у вези са пандемијом, као што су затварање, цензура, маскирање, обавезне вакцине и јавни надзор.

Није изненађујуће да је Џо Бајден јавно потврдио посвећеност америчке владе споразуму. Ово не би требало да буде изненађење с обзиром на значајне финансијске замршености његове породице са Кинезима, који би у некој другој ери – опет – били оптужени за издају.

Хајде да успоримо ствари на тренутак и да напишемо неколико ствари што је јасније могуће. Бил Гејтс је водећи донатор Светске здравствене организације, испред владе САД и Кине.

И исти Бил Гејтс захтева од СЗО да има право да надјача суверенитет нација кад год одлуче да прогласе пандемију.

И не заборавите, ово је исти Бил Гејтс који је играо водећу улогу у финансирању истраживања о коронавирусу слепих мишева у Вухану које је скоро сигурно изазвало пандемију Цовида.

Случајно, Гејтсово голо хватање моћи долази у исто време када још једна од његових катастрофалних вакцина изазива хаос у свету у развоју. Афричка држава Бурунди је управо била принуђена да прогласи ванредно стање јер је орална вакцина коју је развила Гејтсова фондација изазвала избијање дечије парализе у земљи.

Сви знамо за Гејтсову мрачну историју у Африци и Индији, намерно стерилишући младе жене лековима за абортус. Катастрофа оралне вакцине у Бурундију је ново поглавље у Гејтсовој историји и тренутно се одиграва.

Здравствени званичници извештавају да су деца парализована вирусом након вакцине, а скандал је толико нарастао да је СЗО чак била принуђена да призна у саопштењу да је Гејтс изазвао националну ванредну ситуацију у Африци.