Прочитај ми чланак

Одобрено чипoвање људи: Произвођачи лекова ће на даљински да управљају светом!

0

Кад видим што фармацеутске индустрије раде, стидим се што сам био биохемичар. Уграђивањем чипова у лекове они спроводе подмукли геноцид, а у исто време уводе општу контролу над сваким појединцем – истиче мр Драган Хазлер, док др  Јурчевић примећује да би Стаљин, Хитлер и Мао били пресрећни да данас живе, јер би могли да контролишу апсолутно све.

Вест да је америчка кровна агенција за храну и лекова, ФДА, пре неколико дана и службено одобрила чиповање људи, односно употребу чипованих лекова које користе људи, а који се у амерички здравствени систем уводе под изговором да ће омогућити боље праћење стања сваког појединца, а уз то могу да служе и за даљинско праћење, контролисање и управљање сваким ко у себе унесе такав лек, објавили су малобројни медији.

 

Подједнако незаинтересованости су медији својевремено показали и на вест да је на Новом Зеланду донет закон којим се људима одузима право на узгајање хране, као и на вест да су многе западне државе у САД прогласиле незаконитим скупљање кишнице на приватним имањима за властите потребе….

Који је прави циљ уграђивања микрочипова у људе, ограничавања производње хране и скупљања воде, упитали смо интелектуалце који проучавају ове застрашујуће појаве којима се, нажалост, баве само алтернативни медији, иако су те вести по важности заслужиле да заузму насловне странице свих новина и ударне термине у свих информативним емисијама широм света.

– Када видим што све фармацеутске индустрије раде, стидим се што сам био фармацеут и биохемичар. Они, наиме, уграђивањем чипова у таблете, па онда и у људе, спроводе подмукли геноцид о којем сам у више наврата говорио, а у исто време уводе општу контролу над сваким појединцем у свету. Већ сада производе серум за нову врсту грипа коју ће посејати за отприлике пет година. Као фармацеут и биохемичар који је годинама радио у Научно-истраживалачком институту Новартиса знам да се сваки серум испитује и производи десетак година, што значи да у нормалним условима није могуће одмах произвести вакцину за нову врсту грипа, већ се очито ради о томе да нови облик грипа посеју тек након што направе серум, како би на вакцини могли богато да зараде – истиче мр Драган Хазлер, угледни фармацеут и креатор бројних нових лекова.

 У Славонији и Војводини је пољопривреда практично уништена?


– Не треба нам пример Новог Зеланда да видимо како се у свету на делу спроводи политика одузимања ресурса од народа. Довољно је видети што се догађа у Славонији и Војводини, које су пре више од стотину година могле да произведу храну за читаву Аустроугарску монархију, а које данас ни саму себе не успевају да прехране. Упркос кризи и глади, милион хектара славонске и војвођанске земље данас је необрађено, што није нимало случајно. И то је део светске кампање одузимања природних ресурса од људи. Чиповањем лекова за људе, светски глобализатори желе да постигну потпуно контролу над сваким човеком у свету. У телу ће остати чип помоћу кога ће свакога моћи да прате и контролишу. Глобализаторска елита се боји људи, јер су свесни да им раде зло, због чега и уводе овако рестриктивне мере контроле. Помоћу чипова се, осим тога, може и деловати на мозак појединца. Уметање чипова у лекове је само још један корак у правцу задирања у биологију човека, јер такво задирање од стране фармацеутских индустрија постоји одавно, због чега и имамо толико много нових болести у свету, болести каквих у мојој младости није било или су биле врло ретке – закључује мр Драган Хазлер.

Слично размишља и др  Јосип Јурчевић, историчар који се бави проучавањем деловања елите која влада светом.

– Пут у пакао је увек поплочен добрим намерама, па тако уводе и чиповање лекова и чиповање људи. Они који се залажу за то тврде да ће чип у телу омогућити бољу здравствену помоћ, као и контролу понашања пацијената (узима ли лекове редовно и на време), но не треба бити велик стручњак да би се закључило да је чиповање људи у ствари још један искорак у глобални тоталитаризам, односно покушај увођење потпуне контроле над свим људима у свету. Сећам се да је својевремено у јавности жестоко био критикован покушај увођења јединственог матичног броја и да је то окарактерисано као покушај увођења тоталитаризма, односно као груб насртај на слободу и приватност сваког појединца. Но, сви знамо да је он одавно уведен, а његова примена је обична лимунада у поређењу са чиповањем људи и животиња. Сврха тога је потпуни надзор над људима, јер они који имају моћ, немају поверење у грађане, што значи да у том случају можемо говорити о потпуном сумраку демократије. Демократије је систем у којем одлучује народ који разуме оно о чему гласа, што данас по правилу није случај. Данас људи излазе на биралишта, а да ни не знају за шта гласају и у таквом случају не можемо говорити о демократији већ о тоталитаризму. Могућности које данас пружа наука, а ту мислим и на уграђивање микрочипова у људе, помоћу којих се људима може управљати и на тај начин се њима може контролисати, сан је свих тоталитарних владара. Стаљин, Хитлер, Мао и други диктатори били би пресрећни да данас живе, јер би могли да контролишу апслолутно све и свакога – подвлачи Јурчевић.

 

Миркочипови су заправо даљински управљачи у човеку?


– Елита која управља светом сада може на даљински да пребаци програм човека у сваком тренутку и у сваком смеру. Наука је данас толико узнапредовала да се зна који део мозга за шта служи, који део и на који начин се може активирати, што значи да се помоћу чипова у нечијем телу може управљати људима, њиховим емоцијама, а могу се врло лако и искључити, односно убити. На даљину се могу изазвати срчани или мождани удари, што ће изгледати као природна смрт. Као студент сам читао Orwela и његову „1984“, изгледало ми је то као нешто спектакуларно, али неоствариво, али већ данас је све то застарело – напомиње Јурчевић и додаје да је током својих путовања по САД својим очима видео како се експериментисање са генетски модификованом храном одражава на људе.

 

Американци су званично најгојазнија нација на планети?

– Био сам шокиран када сам видео колико су Американци угојени генетском храном. Нигде на свету нема толико деструктивно угојених људи, што значи да су грађани САД прве жртве тих експеримената. Америчка држава значи није уопште у служби грађана, већ је постала средство моћи интересних група. Све је то нелегално и нелегитимно, али нема никакве одоговорности за оне који то чине. Сличан процес систематичног смањивања слобода и увођења централизованог надзора грађана имамо и у Европи.  Слобода се све више уксраћује, како у свету, тако и у државама бивше Југославије, јер су то спојени процеси. Нова елита, како светска, тако и домаћа, је потпуно бешћутна и асоцијална, због чега можемо са сигурношћу да тврдимо да ће процес чиповања људи и увођење других облика тоталитарне контроле, бити све присутнији и све агресивнији у свету. Елита о којој говорим користи све расположиве ресурсе да се инсталира као неприкосновена и то је глобалистички процес који је тешко спречити или зауставити. Чињеница је да би Славонија и Војводина  могле да прехране од 25 до 30 милиона људи, а да данас ни своје становнике не могу, као што је тачан и закључак да то није случајно, већ је резултат глобалистичке политике одузимања природних ресурса од људи – упозорава др Јосип Јурчевић, који се слаже са Хазлеровом тезом да се овде ради о „подмуклом геноциду„.

 

(Дневно)