Прочитај ми чланак

Звезда звала Сашу Јанковића, Стојадиновић смењен!

0

zvezdasmederevo290912-rasfoto-marko-metlas13_f

Тек што се захуктала фудбалска сезона, а у Црвеној звезди је толико бурно, да не само да ће доћи до нове смене тренера, већ и до промене на челу спортског сектора: како сазнаје Блицспорт.рс, црвено-бели су звали свог бившег шефа стручног штаба, Александра Јанковића, да замени Славишу Стојановића који је у осам кола Суперлиге већ доживео три пораза, а цех за селекцију играча који су се прописно обрукали ове јесени платиће и спортски директор Зоран Стојадиновић.

Јанковић је већ у два наврата био на кормилу екипе са Маракане, а прихвати ли се поново те функције, постаће други тренер у историји Звезде који је трипут био њен шеф стручног штаба, што је до сада био случај само са Љупком Петровићем.

Стојадиновићева смена, како сазнаје Блицспорт.рс, долази као последица лоше селекције играча у прелазном року, који су обележили напори да се доведу појачања и поред очајне финансијске ситуације, али одабрана решења уопште нису задовољила ни укус публике, ни очекивања управе.

Досадашњег спортског директора убудуће ће мењати комисија у саставу Ивица Тончев, Славиша Кокеза и Блажо Радосављевић.

Звездини челници ће се о ситуацији у клубу изјашњавати на седници Управног одбора која је заказана за понедељак у 17 часова.

 

(Блиц)