Прочитај ми чланак

Вујошевић: Тешко да ћемо довести плеја до Нантера

0

mario-hezonja-partizan-dusko-vujosevic-prelazak-1342043535-184703

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић био је задовољан после убедљиве победе црно-белих на гостовању у Крагујевцу (Извештај са меча прочитајте ОВДЕ).

– Честитам својим играчима на великој борбености и приказаном квалитету. Зна се колико је тешко играти у Крагујевцу. Долазили смо овде у бољем стању. Изгубили смо у Москви са великом разликом, па смо остали без плејмејкера. Онда су уследили порази од Звезде и Барселоне, па је била потребна реакција. Играчи су показали карактер и на томе им честитам – рекао је трофејни стратег после меча у Крагујевцу, захваливши се групи навијача које увек подржава црно-беле.

– Боља смо екипа и искористили смо предност у рекету. То мо материјализовали у скоку.

Да ли ће појачање на позицији плејмејкера стићи до меча у Француској?

– До Нантера тешко… – рекао је Вујошевић.

Стратег Крагујевчана Мирослав Николић истакао је да је његова екипа јако уморна после мечева на два фронта.

– Пукли смо тотално. Квалитетне уакмице среда – субота не можемо да играмо. Партизан има много снажнију екипу и на то нисмо могли да реагујемо. Рекао сам својим играчима да се бију у рекету, а да им допустимо тројке како би покушали да останемо у прикључку. Имали смо и повређених играча уз овако кратку ротацију. Сада следи Еврокуп, имамо прикјлучак за прва три места. Поново очекује дуго путовање, играћемо све горе и горе како сезона буде одмицала са овим фондом играча – рекао је Николић.

(Новости)