Прочитај ми чланак

„Вучићу, педеру“ ори се Ареном из грла навијача Партизана (ВИДЕО)

0

Навијачи Партизана, они слободномислећи, још једном су показали шта мисле о Александру Вучићу, председнику Србије, његовој политици, али и односу према црно-белима. Стога су вечерас, још једном, овога пута на кошаркашком мечу између Партизана и Цедевите Олимпије скандирали "Вучићу, педеру".

Пре две недеље у Арени су се Вучићу дивили СНС-овци, који су доведени са свих страна Србије како би напредњачком вођи аплаудирали и дивили му се до имбецилности, што би рекао легендарни Зоран Радмиловић.

А вечерас су се из те исте Арене зачули поптуно другачији повици. Вечерас није било аплауза Вучићу, већ само скандирања „Вучићу, педеру“, чиме је председнику из грла навијача Партизана послата још једна, више него јасна, порука.

Тако се на скандирање „Партизан шампион“ чуо одговор „Вучићу, педеру“, што је одјекивало под сводовима највеће дворане на Балкану.

Да подсетимо, исту поруку су председнику Србије послали навијачи Партизана пре шест дана, и то на фудбалском мечу црно-белих и Новог Пазара. Једна страна је скандирала „Ратко Младић“, а друга „Вучићу педеру“.