Прочитај ми чланак

Вучић: “Није Дуле терориста, он је…“

0

vuc_ic vujosevic

После изјаве тренера КК Партизан Душка Вујошевића, који уједно обавља и улогу председника Спортског друштва, да ће, ако затреба, и “динамитом“ бранити стадион у Хумској због познатог спора око власништва, огласио се и потпредседник Владе Србије Александар Вучић.

Иако су, можда, многи очекивали другачију Вучићеву реакцију, он је у изјави за “Информер“, констатовао да је – Душко Вујошевић, заправо, у праву!

“Свима је јасно да Дуле Вујошевић није никакав терориста, већ је само том изјавом желео да скрене пажњу на тај проблем“, изјавио је Вучић и нагласио да се мора наћи “разумно решење“.

Вучић је, с тим у вези, нагласио и да му “не пада на памет“ да Вујошевићеву изјаву на било који начин злоупотреби.

“Иако се у многим стварима не слажем са Вујошевићем, морам да кажем да је овог пута све рекао тачно и поштено“, изјавио је Вучић.

Подсетимо, током лета, приликом разговора око скидања блокаде рачуна КК Партизан, и Душко Вујошевић је изнео низ похвала на рачун првог потпредседника Владе Србије, дивећи се његовој посвећености послу који обавља, па је све очигледније да различита навијачка опредељења више нису препрека у њиховим све бољим односимa.

(Спортске.нет)