Прочитај ми чланак

Вучелић нерегуларно до председничке фотеље? Бјековић поднео тужбу

0

Циркус око Скупштине фудбалске секције Југословенског спортског друштва наставља се и пошто је Милорад Вучелић у понедељак, коначно, изабран за првог човека клуба из Хумске

Са седнице Скупштине ФК Партизан фото: М. Вукадиновић

Са седнице Скупштине ФК Партизан фото: М. Вукадиновић

Партизан је у понедељак, из трећег покушаја, добио новог председника! Или није? Циркус око Скупштине фудбалске секције Југословенског спортског друштва наставља се и пошто је Милорад Вучелић у понедељак, коначно, изабран за првог човека клуба из Хумске.

Вишемесечна ујдурма, две неуспешно организоване седнице највишег клупског тела и подругљиви подсмеди остатка фудбалске Србије очигледно нису биле довољне двема зараћеним струјама да наследника Зорана Поповића изабреру на начин достојан реномеа клуба.

Новоизабрано руковдство српског вицепрвака до водећих позиција дошло је тако што је у буквалном смислу речи навукло 33 делегата који су били неопходни за кворум како би се Скупштина уопште и одржала. Потом, чак ни сви присутни чланови Скупштине нису дали глас једином кандидату Милораду Вучелићу (троје је било уздржано), а сада су се појавиле информације према којима су два делегата накнадно убачена као представници навијача, пошто је, наводно, пред сам почетак Скупштине клуба установљено да је у Земунелу био пристуан 31 члан највишег клупског тела.

Спекулише се да је спорне “чланове” Скупштине увео новоизабрани потпредседник клуба Владимир Вулетић, пошто се ни један од петорице представника навијача који су били на листи, није појавио.

Како сазнајемо, због споменутих нерегуларности, струја окупљена око Ненада Бјековића поднела је и тужбу, тврдећи да је било нерегуларности везано за два делегата.