Прочитај ми чланак

Власт преко Пиксија напада Мишковиће!

0

Сукоб на релацији између челника Радне групе и бившег председника Драгана Стојковића има своју другу страну.

Наиме, поједини челници актуелне власти желе да се обрачунају са породицом Мишковић, која је за време Пиксијевог председниковања имала огроман утицај на рад клуба са „Маракане“!

Пошто се по чаршији „шушка“ да пословне акције, у којима су заједно учествовали тадашњи председник Стојковић и најутицајнији члан УО Марко Мишковић, имају доста „рупа“ и да постоји много разлога да пета звездина звезда  стрепи од „чешљања папира“ Радне групе,  може се очекивати да најутицајнија српска породица има доста главобоља током „ванредног стања“ у Љутице Богдана 1.

КАД ЈЕ МАФИЈА ДОШЛА У КЛУБ?
Утицајни политичари из владајуће коалиције, који су у рату са породицом Мишковић, желе да Стојковића ставе уза зид и да га притисну оптужбама за штетене уговоре који су се потписивали за време његове владавине, како би натерали садашњег тренера Нагоје да оптужи свог верног сарадника Марка Мишковића за незаконите послове у вези трансфера играча, као и дистрибуцију новца који је долазио из криминогених средина.

Из далеког Јапана Пикси је напоменуо да је из Звезде отишао због мафијашког притиска и отимања новца од трансфера играча, али оперативци у „прелазној влади“ желе да покажу јавности да су мафијашки босови били присутни за време рада Драгана Стојковића, као и да пронађу доказе да је наследник империје Мишковић у клуб „убризгавао“ новац од „великих играча“ који је стицан у нелегалним пословима.

Против Мишковића је већ пласирана прича у медијима да је са новцем одбеглом Пљевљака Дарка Шарића, који је оптужен за трговину две тоне кокаина, већ сарађивао у изградњи насеља Белвил на Новом Београду.

МАРКОВО ОПРАШТАЊЕ ДУГОВА
Да се нешто ваља иза брда показивале су и изјаве најутицајнијег члана Радне групе Небојше Човића. После одлуке Драгана Стојковића и Марка Мишковића да отпишу дугове које су у протеклом периоду потраживали од Звезде, Човић је рекао љубазно захвали звездашима на великој помоћи али је апострофирао да се тим потезом нико није склонио од одговорности.

Млађи Мишковић је ослободио садашњу управу дуга од 2,3 милиона евра, док је Пикси заборавио на 30.000 европских новчаница.

 

(sport26.rs)