Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ СПЕКТАКЛ: Србија против Тима света!

0

Генерални секретар ВСС Србије Немања Маријан рекао је да ће сав приход од улазница за ревијалну утакмицу Србија - Тим света бити уплаћен у хуманитане сврхе.

Фото: Н.С.

Фото: Н.С.

„На једном месту окупићемо све оно најбоље што ватерполо спорт има у овом трентку, а све у част опроштаја од репрезентације Србије Живка Гоцића и Слободана Никића. Сав приход од улазница биће уплаћен малом Aндреју Петровићу коме је помоћ заиста неопходна. Тиме ћемо и на хуман начин опроштај Гоцића и Никића учинити још посебнијим“, рекао је Маријан за сајт ВСС.

Манифестација под називом Дани ватерполо шампиона одржаће се 22. децембра и сублимираће све овогодишње успехе најтрофејније спортске организације у Србији, подсетити на поједине јубилеје и приредити величанствен опроштај од репрезентације Живку Гоцићу и Слободану Никићу.

Утакмица између Србије и тима света играће се 23. децембра од 18.00 на Ташмајдану, а то ће уједно бити и последњи наступи Гоцића и Никића за репрезентацију.

„Верујемо да ће многи љубитељи не само ватерпола већ и спорта уопште, као и навијачи којима су Боба и Жиле кроз 13 година у националном тиму донели много радости, пожелети да буду део овог истинског спектакла и да ће трибине Таша бити испуњене до последњег места“, рекао је Маријан.

Карте за ревијалну утакмицу пуштене су у продају и могу се набавити у свим пословницама Евентима по цени од 300 динара.