Прочитај ми чланак

Узбуна у Партизану: Базел узео Ивана Иванова?

0

ivanov121

(Вечерње новости)

Као гром из ведра неба током поподнева се појавила информација да је шампион Швајцарске Базел купио бугарског дефанзивца из редова Партизана Ивана Иванова уз обештећење од четири милиона евра.

Навијачки форуми су експресно преплављени информацијама о продаји стуба одбране црно-белих, а у табору српског шампиона на Похорју владала је неверица када се појавила та информација.

Тренер Вук Рашовић је по завршетку меча са Петролулом рекао да не верује у могућност растанка са поузданим штопером и да ништа није чуо о шансама да се тај трансфер реализује, док је спортски директор Алберт Нађ био још више затечен када смо га позвали за реакцију.

– Не знам ништа о томе, чак ни да постоји понуда Базела за Иванова. Уколико је то тачно могло би да буде озбиљних проблема – кратко је прозборио Нађ.

Пре доласка на вечеру зауставили смо Ивана Иванова, који се широко насмејао приликом поздрава, али је после питања да ли је истина да одлази у Базел само кратко прозборио и спустио поглед.

– Не знам, не знам.

Ако се информација од одласку Иванова у Базел испостави као тачна јасно је да ће Партизан бити у озбиљном проблему, сличном оном са којим се пре две године сусрео Александар Станојевић.

Да подсетимо, тада је Стефан Савић напустио црно-беле и са припрема на Похорју пред излазак на европску сцену прешао у Манчестер сити. Само пар дана раније постојала су чврста убеђења да се то неће догодити…