Прочитај ми чланак

US Опен: Троицки одмах испао

0

Стара бољка спрког тенисера не престаје да мучи – Виктор је у првом колу великог турнира поражен од Немца Седрика Марсела Штребеа са 3:1
Српски тенисер Виктор Троицки није успео да се пласира у друго коло Отвореног првенства САД, пошто је већ на старту изгубио од Немца Седрика Марсела Штребеа у четири сета – 6:4, 6:4, 3:6, 6:2.

 На тај начин Троицки је пропустио лепу прилику да на последњем грен слем турниру сезоне освоји бодове, јер је и прошле године испао на старту и ништа није бранио.

 Први сет Штребе је добио после брејка у трећем гему, који Троицки није успео да врати. У другом сету српски тенисер је стигао до предности од 3:1, одузевши противнику сервис у четвртом гему. После тога је стао и Немац је преокренуо резултат.

 У трећем сету Троицки је поново први направио брејк и то је успео да сачува и смањи на 2:1, а када је у првом гему четвртог сета још једном одузео сервис Штребеу изгледало је да би могао да се потпуно врати у меч.

 То се, ипак, није десило, јер је Троицки после тога готово престао да игра, па је Немац је освојио четири гема заредом и решио меч.

 

(Фонет)