• Почетна
  • СПОРТ
  • УПОЗНАЈТЕ ФУДБАЛСКУ СЕНЗАЦИЈУ: Анђела Поповић – српска Роналдиња!
Прочитај ми чланак

УПОЗНАЈТЕ ФУДБАЛСКУ СЕНЗАЦИЈУ: Анђела Поповић – српска Роналдиња!

0

andela-popovic-foto-sf-viktorija-star-1389004690-422963

Анђела је у 20 прошлојесењих утакмица постигла више од 50 погодака. Игра за три селекције (2003., 2004. и 2005. годиште) и све три је доминантна.

Запамтите име Анђела Поповић!

Деветогодишња плавокоса принцеза (рођена 2004. године), чланица школе фудбала „Викторија стар“, право је спортско чудо. Стога не чуди што јој надимак „српска Роналдиња“ савршено пристаје.

Фудбал је дефинитивно спорт мале Анђеле. Она га игра, ужива у њему, као што уживају и они који гледају њене утакмице, посматрајући са каквом лакоћом претрчава противнике и постиже голове за свој тим.

Анђела поседује све фудбалске квалитете које треба да има најталентованија играчица њеног узраста. Луцидност, идеја, мајсторство, повезано са брзином и сјајном моториком, квлаитети који красе славног Бразилца Роналдиња, одлика су мале Београђанке.

То посебно упамте играчи и родитељи играча из тимова против којих игра Анђела. Забезекнута лица родитеља који у неверици траже одговоре на питања, „како је Анђела толико доминантна“, права је слика о раскошном таленту овог плавокосог девојчурка.

А бројке су неумољиве. Анђела је у 20 прошлојесењих утакмица постигла више од 50 погодака. Игра за три селекције (2003., 2004. и 2005. годиште) и у све три је доминантна.

Она ужива у игри, верујемо да ће кроз десетак година са истим жаром и љубављу према овом спорту, играти и као српска репрезентативка и најбоља фудбалерка Европе.

(Курир)