Прочитај ми чланак

УДБА КАРТЕЛ Ево како плаћени навијачи шамарају фудбалере у Српској лиги (ВИДЕО)

0

Ове "васпитне методе" удба картел деценијама користи у српском фудбалу, плаћени навијачи из криминалног миљеа тако заплашују играче да би боље играли. По Београду се причало како је Аркан као вођа навијача својевремено шамарао по Маракани, одузимао кључеве луксузних аутомобила фудбалера, које би им враћао тек кад "заслуже".

На видео снимку се виде „професионални“ навијачи ФК Смедерева, који незадовољни залагањем својих фудбалера, постројавају, вређају и шамарају своје играче, иако је њихов тим победио у тој утакмици!

Можда су били незадовољни што су победили, ако је договор био да изгубе?

У видео-снимку који је Спорталу послао један читалац види се како навијачи малтретирају пар играча:

– Све је кулминирало на крају утакмице када су, уместо да славе победу (као неплаћени навијачи), почели да вређају победнике на терену, провоцирају, а пали су и шамари. Ово је преседан у свету фудбала да навијачи малтретирају своје играче зато што су први на табели! – каже за Спортал аутор снимка, уз молбу да остане анониман.

Иако је ФК Смедерево тренутно први на табели уз скор 3-0-0 (три утакмице, три победе), навијачи су се острвили на играче. Прво су кренули да псују и вређају фудбалере још у 30. минуту, а онда су у пар наврата силазили са своје трибине и постројавали их.

 

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!