Прочитај ми чланак

У БОЈ КРЕНИТЕ ЈУНАЦИ СВИ! Орлићи поручују: Гинућемо до последњег минута, Србијо буди уз нас!

0
Фото: АП/ Танјуг

Фото: АП/ Танјуг

Саша Здјелар, млади репрезентативац наше земље, одлучио је да пред полуфинални меч и пошаље јаку поруку свим нашим људима који ће бити уз „орлиће“.

Он је први погодио пенал у трилер завршници са Американцима, а заједно са својим другарима испунио је радошћу срца свих Срба широм планете.

Талентовани фудбалер Олимпијакоса, на позајмици у ОФК Београду, пристао је дан пред почетак полуфиналног меча да разговара са нашим специјалним извештачем са Новог Зеланда.

Каже да му највише недостаје породица, али да не жали пуно, јер се Светско првенство не игра сваког дана.

– Фале ми доста моји, али чујемо се стално преко интернета – каже Саша Здјелар, пред веома важан меч са Малијем.

Иако је донекле упознат са еуфоријом у Србији због великог успеха наше репрезентације, покушава да “спусти” лопту на земљу.

– Незгодно је победити једну екипу два пута на истом такмичењу, тако да очекујем тврду утакмицу. Они су изузетно јаки физички и мораћемо да им парирамо на том плану – додаје Саша.

Ми ипак верујемо у пролаз даље, па смо га питали да ли спремају нешто специјално ако Србија буде шампион света.

– Нисмо још размишљали о томе, али сигурно ћемо смислити нешто. Сада гледамо само Мали. Волео бих да поручим људима у Србији да нам пруже подршку, а ми ћемо дати све од себе да победимо. Могу само да обећам да ћете гледати екипу која “гине” до последњег минута – самоуверен је наш млади репрезентативац.

Ако постигне гол у финали или полуфиналу, посветиће га својој породици.

Ипак, не жели још увек да открива “магију” Вељка Пауновића којом их пред сваки меч очара, па играју као “у трансу”.

– Он је велики мотиватор и све нас добро познаје јер је дуго с нама. Не бих да откривам како нас мотивише и шта нам говори, нека то остане наша мала тајна – каже кроз смех Саша.

Ми немамо ништа против, не морамо никада сазнати, само нек ради Вељкова магија!

(Телеграф)