• Почетна
  • СПОРТ
  • Тумбаковић: Док сам ја у Партизану нећемо странца на клупи!
Прочитај ми чланак

Тумбаковић: Док сам ја у Партизану нећемо странца на клупи!

0

(Спорт, МОНДО, фото: МН Пресс)
Спортски директор Партизана пита се ко подмеће причу о преговорима са Франком Рајкардом и истиче да су у клубу „презадовољни Вермезовићем“.

Љубиша Тумбаковић рекао је дневном листу „Спорт“ да Партизан није заинтересован ни за Рајкарда, ни за било ког тренера ван Србије.

„Клупска идеја није да доводимо тренере из иностранства и док сам ја у Партизану, тако ће бити. Знамо каква смо искуства са њима имали у прошлости“, осврнуо се Тумбаковић на учинак Аврама Гранта, Јиргена Ребера…

Спортски директор и некадашњи тренер црно-белих каже да су написи о преговорима са Холанђанином плод жеље медија да „што атрактивније попуне простор, макар приче немале баш никакве везе са истином“.

„Максимално смо посвећени гостовању у Борчи, а приче везане за Рајкарда су, најблаже речено, смешне. Презадовољни смо Вермезовићем, који има уговор до 2014. године. Не знам због чега неко покушава да направи проблем тамо где га нема“.

Тумбаковић је упозорио да је важно не киксирати на почетку пролећног дела сезоне, али о шампионској трци није желео конкретније да се изјашњава пре дуела са БСК-ом.

Партизан би победом у Борчи побегао Црвеној звезди на осам бодова и нашао се близу шесте узастопне титуле.