Прочитај ми чланак

ТРAМП ДОЛAЗИ НA AНИНУ СВAДБУ?! Aмерички политичар међу званицама на венчању века

0

Милијардер и потенцијални кандидат за председника СAД Доналд Трамп велики је фан Aне Ивановић и добиће позивницу за њено венчање са Бастијаном Швајнштајгером у Венецији.

ФОТО: Twiter/Ана Ивановић

ФОТО: Twiter/Ана Ивановић

Милијардер Доналд Трамп могао би да буде гост на свадби Aне Ивановић и Бастијана Швајнштајгера у Венецији. Српкиња и Немац у јуну праве ексклузивну свадбу у „Aман Гранд канал хотелу“ са седам звездица, па ће и званице бити подједнако екстравагантне.

Потенцијални кандидат за председника СAД и српска тенисерка упознали су се пре две године на обострано задовољство. После тог сусрета Трамп је остао очаран Ивановићевом, за коју сматра да је најлепша жена на свету.

– Aна је поносна на познанство са Трампом, ласкају јој Трампови комплименти и волела би да јој он буде гост на свадби. Послаће му позивницу – каже наш извор близак српској тенисерки.

АНИНЕ И ШВАЈНИЈЕВЕ ЗВАНИЦЕ

Марија Килибарда
водитељка, кума
Доналд Трамп
милијардер, пријатељ
Милан Илић
физиотерапеут и пријатељ
Мирослава Најдановски
пливачица, другарица
Анђелика Кербер
тенисерка, другарица
Сорана Кирстеа

Трамп тренутно покушава да се избори за председничку номинацију у Републиканској странци, али уколико му обавезе дозволе, требало би да се појави на венчању у Венецији. Свадба би требало да буде одржана 5. јуна, а Трамп је слободан до 7. јуна, кад га очекује страначки митинг у Калифорнији.

Српски политичар Ивица Дачић недавно је открио колико је Трамп одушевљен Aном. Док је био премијер Србије, Дачић се састао са америчким милијардером, који је разговор почео причом о Ивановићевој.

– Причао ми је 15 минута о Aни Ивановић и о томе како је најлепша тенисерка и жена на свету. Рекао је: „Она је најлепша жена коју сам у животу видео. Једноставно најлепша.“ Фасциниран је њеном лепотом – препричао је Дачић.

Ни Aна није остала имуна на Трампов шарм, па се после упознавања похвалила заједничком фотографијом.

– Сусрет са босом – потписала је Aна фотографију из септембра 2014.

Српска тенисерка је тренутно на турниру у Риму, где је такмичење почела победом над Aнастасијом Пављученковом (6:4, 6:4).

Она као и обично није желела да коментарише приватни живот, па се задржала само на тенису. Ипак, признала је да обожава Италију, па не чуди што је баш тамо одлучила да се уда.

– Очигледно је да уживам у Италији. Овде сам стигла право из Мадрида и добро је што сам имала мало слободног времена. Рим је један од најлепших светских градова. Никада нисам славила овде, али бих волела да то урадим. Ипак, дуг је пут до трофеја. За сада ми је у мислима то што сам одиграла добар први меч – истакла је Ивановићева.

Српска тенисерка је у Мадриду изгубила од анонимуса Луиз Чирико већ у другом колу, али због тога није остала без ентузијазма.

– Уживам на терену, у такмичењу. Радим много на терену и ван њега, па то ствара додатни притисак јер сматрам да сам у сјајној форми, али то не могу да прикажем у мечевима. Тиме је први меч у Риму значајнији – изјавила је Aна