Прочитај ми чланак

ТЕОДОСИЋ НИЈЕ НИ ПРЕГОВАРАО са Звездом: Није било контакта

0

Криво ми је што се створила таква слика да сам на крају ја испао лош и неко ко није желео да дође у Црвену звезду – рекао је капитен “орлова”

Српски кошаркаш Милош Теодосић рекао је да га нико из Црвене звезде није контактирао по питању ангажмана и да му је жао што је испао лош у делу јавности, пошто је потписао за Виртус из Болоње.

– Није било контакта, да сам причао са неким нисам, да сам преговарао са неким, нисам. Све што сам сазнао о мом доласку у Црвену звезду било је из новина наравно. Криво ми је што се створила таква слика да сам на крају ја испао лош и неко ко није желео да дође у Црвену звезду. Да ли је то било реално или не, није битно, криво ми је што се све тако издешавало, али да сам преговарао и да је било прича – не – рекао је Теодосић новинарима на окупљану репрезентације.

Навијачи Болоње су пре неколико дана приредили дочек Теодосићу, а он је рекао да је пријатно изненађен дочеком и организацијом клуба.

– Драго ми је што сам тамо, чека нас великио посао. Верујем у цео тим људи и играча, мислим да смо на добром путу да направимо нешто велико за сам тим и за цео град – навео је Теодосић.

Капитен „орлова“ се после клупских, пребацио на репрезентативне теме, рекавши да једва чека почетак припрема за СП у Кини и да екипа мора да схвати озбиљно то такмичење на коме јој неће бити лако да освоји медаљу.

– За репрезентацију се на првом месту игра из љубави, где стварно дајеш целог себе. Ово је потенцијално најјачи састав Србије откако сам ту, али то не може да гарантује никакав успех. Морамо Светско првенство озбиљно да схватимо, тамо има осам, 10 озбиљних репрезентација и неће нам бити нимало лако да дођемо до било које медаље.

Док је чекао решавање клупског ангажмана, Теодосић је самостално тренирао.

– Тренирао сам индивидуално читаво лето, фино се осећам, драго ми је што су сви момци ту, имаћемо можда малих измена, неки играчи ће стићи мало касније, али мислим да то неће представљати проблем да се спремимо на најбољи начин и да на првенство одемо што спремији. Иде се на планину, недостајало ми је, дуго нисам играо и тренирао са екипом. Једва чекам припреме, сигурно ће свим играчима пријати одлазак на Копаоник, верујем да ћемо те две недеље искористити да се добро спремимо – навео је Милош Теодосић.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!