Прочитај ми чланак

СВЕТСКИ МЕДИЈИ: Ово је душа фудбала за коју се треба борити!

0

О победи Црвене звезде над Ливерпулом брује и светски медији, који су у неверици испратили несвакидашњи подвиг екипе Владана Милојевића.

Примера ради, ЕСПН је тријумф српског шампиона представио као есенцију спорта, нарочито у моменту када се најављује оснивање Европске Суперлиге од 2021. у којој тимови попут Звезде неће имати шта да траже у друштву пребогатих.

– Црвена звезда није остварила овако значајну победу од 1991. године и време за овако нешто није могло да буде боље. У недељи када су великани саопштили да планирају да оснују нову „Суперлигу“, српски шампион је пружио демонстрацију свега шта спорт не сме да изгуби – наводи се у уводу ЕСПН чланка, уз поруку да се за душу фудбала вреди борити.

ББЦ је потенцирао да је Ливерпул први пут у историји изгубио на три везана гостовања у Лиги шампиона, док је Сан поручио да екипу сада чека паклена борба за пролазак у другу фазу.

Са друге стране, Мирор се већ бави предикцијама како Ливерпул може да прође даље, иако га чекају сусрети са Наполијем и ПСЖ-ом до краја…

И Лекип је одао признање Звезди, такође додајући како се сада у групи све мења, што ће посебно пријати ПСЖ-у.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!