Прочитај ми чланак

СТОЈКОВИЋ ПЛАКАО У СВЛАЧИОНИЦИ: Много ми је тешко, погинућемо ако треба против Бра

0

Имао сам тешке тренутке у животу, када су ми умрли и отац и мајка. Плакао сам тада, али и после овог меча, јер смо изгубили на овакав начин - рекао је голман репрезентације Србије

После пораза од Швајцарске (1:2), голман репрезентације Србије Владимир Стојковић остао је нешто дуже у свлачионици од осталих саиграча, а признао је и због чега после меча у микс зони. 

Фото: Ројтерс

– Много ми је тешко. Имао сам тешке тренутке у животу, када су ми умрли и отац и мајка. Плакао сам тада, али и после овог меча, јер смо изгубили на овакав начин. Погинућемо ако треба на мечу против Бразила. 

Капитен Србије Александар Коларов био је разочаран суђењем Феликса Бриха.

– ФИФА је послала на овај меч Немца. То је као када би на неку следећу нашу тако важну утакмицу ФИФА пошаље црногорског арбитра – каже Коларов.Немања Радоњић је добио прилику у финишу утакмице, али је није искористио на прави начин.

-Ово је много болан пораз и нажалост сада нисмо господари своје судбине, јер идемо на Бразил у последњем колу на утакмицу у Москви. Имали смо вођство и неколико још добрих прилика на мечу, али су Швајцарци искористили своје шансе у наставку меча.