Прочитај ми чланак

„СИЛУЈ САД“: Гобељић срамно вређао и после меча (ВИДЕО)

0

Дефанзивац Црвене звезде Марко Гобељић свакако је био центална фигура вечитог дербија и окршаја за трофеј у Купу Србије. Не, није то због његове добре партије, гола или неке бравуре, већ због срамног и скандалозног понашања после меча, које је недостојно играча који носи црвено-бели дрес.

Обрукао је све Гобељић, иначе репрезентативац Србије, када је у тренуцима славља његових саиграча, дошао испред Владимира Стојковића, пред којим је скинуо гаће.

YouTube

Помислили су сви да од тога не може горе, једноставно то је до сада био незапамћен скандал на нашим теренима иако смо се свега нагледали, када је на површину испливао нови детаљ. Онај из свлачионице, где се могло видети да је Гобељић наставио са провокацијама.

Наиме, обраћао се некоме десни бек Црвене звезде путем видео позива, па је на телефон викао „Силуј сад, Мустафа, силуј“.

Очигледно се Гобељић није покајао за оно скидање гаћа на стадиону „Рајко Митић“, услед чега није уследило ни његово извињење, већ је очигледно убеђен да играч једног од два највећа српска клуба тако треба да се понаша после меча и да на тај начин шаље пример свима који планирају да некада носе дрес Црвене звезде или Партизана.

Гобељић се после силних скандала није оглашавао, али зато јесте спортски директор Звезде Митар Мркела, који се извинио због геста дефанзивца црвено-белих и најавио је да ће бити кажњен.