• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • ШТА ЈЕ НОЛЕ ПОРУЧИО ОДУШЕВЉЕНОЈ ФРАНЦУСКОЈ ПУБЛИЦИ после историјског тријумфа над Надалом: ОПА
Прочитај ми чланак

ШТА ЈЕ НОЛЕ ПОРУЧИО ОДУШЕВЉЕНОЈ ФРАНЦУСКОЈ ПУБЛИЦИ после историјског тријумфа над Надалом: ОПА

0
Фото: Ројтерс

Фото: Ројтерс

Новак Ђоковић је у три сета „почистио“ Рафаела Надала у најважнијем четвртфиналу гренд слема и након пласмана у полуфинале Ролан Гароса једноставно показао емоције.

Први тенисер света је објаснио да је одиграо невероватно иако је претходних шест пута поражен од Рафе на терену „Филип Шатрије“ и затим је пришао камери како би оставио поруку.

Уз уобичајем потпис кратко је великим словима додао „ОПА“ и поред „смајли“, чиме је показао одушевљење због великог тријумфа у три сета са 7:5, 6:3, 6:1.

Ђоковићу само трофеј Ролан Гароса недостаје како би у богатој колекцији комплетирао све титуле са гренд слемова.

Новак одушевио француску публику: Одиграо сам невероватно

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није крио одушевљење након победе над Рафаелом Надалом (7:5, 6:3, 6:1) у најважнијем четвртфиналу једног гренд слема за пласман у полуфинале Ролан Гароса.

„Наравно да имам велико поштовање према Рафи, ове сезоне је можда одиграо мало лошије од очекиваног, међутим, и даље је велики шампион и увек ми је велико задовољство да играм против њега“, било је прво што је Ђоковић рекао.

Ноле је доминирао од почетка до краја и на импресиван начин честитао Надалу 29. рођендан – скидањем круне „краља шљаке“ у три сета.

„Тактика је била да будем агресиван и концентрисан на сваки поен, што није лако спровести на овом терену који није увек у најбољем стању. На „Шатријеу“ сам изгубио до сада све мечеве од Надала, а сада сам одиграо невероватно и желим да наставим овако“, додао је Новак уз грешку док је причао на француском, чиме је одушевио и насмејао све на трибинама.

„Ово ми је пети пут да причам на француском, већ сам се довољно мучио, хвала сам свима“, уз неизбежан осмех је поручио Ђоковић.

Извор: Блиц.рс