Прочитај ми чланак

Срђан Ђоковић: Димитров нанео велику штету Хрватској, Србији и нашој породици

0

Срђан Ђоковић, отац најбољег светског тенисера света који је заражен коронавирусом, огласио се после лоших вести и поручио да је забринут због сина.

Ђоковић сениор је уперио прст сумње у Димитрова, сматрајући да је бугарски тенисер своји понашањем нанео огромну штету Србији и Хрватској.

Foto: Printscreen

Подсетимо, Димитров је први објави да је инфициран новим вирусом Цовид-19.

“Зашто се то догодило? Зато што је човек вероватно дошао болестан, ко зна одакле. Није се ту тестирао, тестирао се на другом месту. Мислим да то није у реду. Добро, шта да се ради… Нанео је велику штету Хрватској и нама као породици и Србији”, резигниран је Новаков отац Срђан.

Срђан Ђоковић каже да се Новак осећа добро, али да је забринут за његово психичко стање.

“Никоме није добро, па ни њему. Никоме није добро због читаве ове ситуације. Наравно да се не осећа добро, али шта ћете, ситуација је таква каква је. Из овога морамо да изађемо још јачи, да схватимо да ово мора да прође, да се на неки начин заврши”, поручио је у разговору за хрватску телевизију РТЛ Срђан Ђоковић.

На крају разговора Срђан је поручио да се нада да ће у будућности Новак и његова породица поново бити у Задру на једном таквом турниру.