Прочитај ми чланак

СРБИЈA ОСТAЈЕ БЕЗ ЗЛAТНОГ “ОРЛИЋA”: Црногорци “краду” Сергеја Милинковић- Савића?

0

Како преносе Вестионлајн Црногорци желе Сергеја у дресу свог националног тима и већ су успостављени контакти преко менаџера младог фудбалера Лација, Матеје Кежмана.

Црногорци су бацили удицу и озбиљно загризли за Сергеја Милинковић- Савића, који се тренутно не уклапа у концепцију селектора A репрезентације Славољуба Муслина, што ће покушати да искористе комшије и појачају свој везни ред.

Како преносе Вестионлајне комшије желе Сергеја у дресу свог националног тима и већ су успостављени контакти преко менаџера младог фудбалера Лација, Матеје Кежмана и наредни дани ће донети коначну одлуку.

Подсећања ради, са омладинском репрезентацијом Србије, Милинковић-Савић је освојио Мундијалито на Новом Зеланду пре две године. Овог лета, није био са младом репрезентацијом Србије на Европском првенству у Пољској јер римски клуб Србину, кога италијански новинари сматрају за једног од најбољих везиста у Серији A, није дао „зелено светло“.

Нема сумње да би одлазак Сергеја Милинковић – Савића у редоце Црне Горе био велики губитак за Србију, па је за очекивати да селектор Србије Славољуб Муслин брзо реагује и сачува феноменалног фудбалера Лација у дресу „орлова“.