Прочитај ми чланак

СПРЕМИТЕ СЕ: Пољски хулигани са вилама и оружјем кренули на гостовање Партизану!

0

lech-navijaci-main

Пољски хулигани важе за најопасније у Европи, што су потврдили навијачи Заглебја, који ће гостовати Партизану у 2. колу квалификација за Лигу Европе.

Како „Блиц“ сазнаје захваљујући репортеру који се нашао на лицу места, на мађарско-српској граници заустављени су хулигани који су у четири пуна аутобуса на пут кренули са ватреним, хладним оружјем, много наркотика, а један је чак понео и вилу.

Они су без претреса прешли пут од Пољске до Мађарске, али су на граници са Србијом заустављени и сви се процесуирају, па је неизвесно да ли ће бити пуштени.

Партизан ће пољски тим угостити у четвртак у 20.15, а најава хулигана да очекују жестоко гостовање довољно је рекло о намерама. Додатна гужва настала је и због тога што су представници мађарске полиције враћали емигранте са границе, па је многима успорен пролаз кроз граничну контролу.

То је додатно подигло тензију међу туристима који су били нестрпљиви, па је дошло до њихове препирке са припадницима полиције.

Пољски хулигани су били препознатљиви, обријаних глава, са бројним тетоважама и обележјима навијачких група, а на лицу места, незванично, затекли су се Небојша Стефановић и Александар Вулин, који су дошли због миграната које Мађари враћају назад.