Прочитај ми чланак

Шпански медији без милости према Јовићу: Лука на озбиљном удару Шпанаца!

0

Фудбалери Реала из Мадрида изгубили су од Мајкорке (1:0), што им је био први пораз у Ла Лиги ове сезоне. Лука Јовић био је био стартер на овом сусрету, али ни на Балеарима није успео да се упише у листу стрелаца и наравно, као по традицији, Србин је први на удару медија.

Млади српски нападач Играо је 66 минута и за то време је само 25 пута додирнуо лопту, док је имао 12 додавања. Није, имао подршку саиграча, довољан број употребљивих лопти, али новинари нису имали милости.

– Јовић је био стартер на мечу са Мајорком, али је поново пропустио могућност да задобије поверење Зинедина Зидана. Статистика не лаже, а она показује да је Србин био играч који је најмање учествовао у игри. Осим тога, као нападач није остварио никакав допринос у офанзиви, нити је упутио шут ка голу, нити је уопште дотакао лопту у казненом простору Мајорке. Практично није постојао – пише портал „Гоал.цом“.

У „Спорту“ је добио најгору оцену уз констатацију да је „нестао“, да не показује чак ни жељу.

„Марка“ пише да је сада појачао сумње у свој квалитет, да није у питању само једна утакмица већ да забрињава што Зидан нема ниједан разлог да верује у њега.

На друштвеним мрежама исмејавали су младог Србина који је очигледно подлегао великом притиску који са собом носи играње у краљевском клубу.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!