Прочитај ми чланак

„Војска Србије се спрема за рат“ Шпанци у шоку за шта се мобилишу униформе

0

Док Вучић противуставно преговара око КиМ, склапа договоре и потписује Декларације са Куртијем у Бриселу, јаке снаге Жандармерије у маслинастим униформама чувају тим Реал Мадрида и спортску халу "Арена".

Шпанци су у потпуном шоку од призора, који подсећа на мобилизацију војске.

Невероватне сцене забележене неколико сати пре почетка утакмице Партизан – Реал великом брзином се шире интернетом.

„Војска Србије се спрема за ‘рат’. Овако се спремају за кошаркашку утакмицу. Нешто више од три сата до почетка меча Партизан – Реал Мадрид“, наведено је уз поменути снимак који је објављен више од три часа пре почетка меча.

Новинар шпанске телевизије „Ел Чирингито“, снимио је припрему жандармерије за трећу утакмицу четвртфинала Евролиге у којој ће црно-бели имати прилику да обезбеде играње завршног турнира у Каунасу.

Због свега што се догађало у Мадриду у завршници друге утакмице у серији и након тога, надлежни су страховали за безбедност кошаркаша Реал Мадрида, због чега је ангажован огроман број припадника полиције и обезбеђења.

На снимку који је поменута телевизија објавила на друштвеним мрежама где је за сат времена прегледан више од 30.000 пута, види се како се жандармерије припрема за утакмицу.