Прочитај ми чланак

ШОКАНТАН СНИМАК ИЗ ЛОНДОНА: Звезде Арсенала дрогирани лежали по сепареима клуба…

0

Појавио се шокантан снимак на ком звезде лондонског клуба уживају у алкохолу и опијатима у једном популарном ноћном клубу у Лондону, пише енгесли “Сан”

Скандал потреса Арсенал, али и Премијер лигу. Појавио се шокантан снимак на ком звезде лондонског клуба уживају у алкохолу и опијатима у једном популарном ноћном клубу у Лондону, пише енгесли “Сан”.

У главним улогама су Сеад Колашинац, Александар Лаказет, Месут Озил, Пјер – Емерик Аубамејанг, Матео Гендузи, Хенрик Михтаријан и Шкодран Мустафи.

Првотимци Арсенала су у лудом изласку пили вотку, шампањац, али и „дували“ гас за смејање, популарно зван „балон“. То је друга најзаступљенија реакцијска дрога, која делује на нервни систем, ако се удише у мањим количинама особа се смеје без правог разлога.

Све се одиграло у клубу „Тапе“ у Лондону непосредно уочи почетка сезоне. Озил је био у полусвесном стању, а на снимку који је објавио “Сан”види се како је плин у балону понудио саиграчу Михтаријану, који је одбио. А најгоре је прошао 19-годишњи Гендузи који се онесвестио.

Новинари откривају да је на журци било око 70 гостију, укључујући и фудбалере, као и да су поред дроге конзумирали и вино и вотку, потрошивши више од 30.000 евра.

Арсенал је након појављивања видео снимка потврдио да ће се о овом случају расправити унутар клуба.

„Играчи ће о овом случају разговарати са челницима клуба“, кратко је саопштено из лондонског клуба, а извор „Сана”додатно говори:

„Ако је тренер несрећан што пију воћне сокове, Бог зна шта ће рећи када види ово. Истина десило се давно, а иако су у серији одличних резултата, овакве ствари се не могу игнорисати, посебно не јер су то направили првотимци“.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!