Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ЖЕСТОКО ПРОЗВАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Иди у Фк Вегетаријанац!

0

Популарни глумац понижавао нашег најбољег тенисера док је губио од Чекината на Ролан Гаросу, а прозивка се искључиво односила на његову вегетаријанску исхрану.

Сурово, ниско и на граници вулгарности Сергеј Трифуновић прозивао је Новака Ђоковића на Твитеру.


Док је губио од Италијана Марка Чекината на Ролан Гаросу, популарни глумац твитовао је и омаловажавао најбољег српског спортисту свих времена.
– Добро, дечко, сад нам већ свима идеш на живце. Почни да једеш то месо, батали карфиол, алге, па кад се пензионишеш, потпиши за ФК Вегетаријанац. Ја само не чух да спорт и макробиотика иду подруку.Осим ако си јога мајстор. Мене не је** никаква различитост. Само то што дечко очигледно не поседује физичку снагу коју је имао. Као гледалац и навијач – између осталог је писао Трифуновић на Твитеру.

foto: facebook

 

Сергеј у разговору за Курир није хтео да образложи своје твитове, док га је бивши селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић осудио.
– Апсолутно треба да дамо подршку Новаку, јер је на правом путу и моје мишљење је да такви коментари нису на месту, поготово не у тренутку кад Ђоковић покушава да поново буде онај стари. Свако треба да се бави својим послом, тако да сматрам да такве изјава нису на месту, поготово што се код Нолета види жеља да се врати у светски врх. Ми који смо такорећи читаву његову каријеру уз њега треба да се бавимо његовим проблемима. Што се тиче хране, она најбоље зна шта му је чинити – истакао је Обрадовић.

Није драма
Богдан: Битно да иде набоље

Богдан Обрадовић истиче да је за Новака веома битно што су му се у тим вратили Маријан Вајда и Герхард Грич, који познају српског тенисера у душу.
– Најбоља ствар за Нолета је што је вратио њих двојицу, јер и Вајда и Грич много добро познају нашег тенисера. Изузетно ме радује што све више времена проводи у Србији, ту је с породицом, пријатељима. У сваком случају, иде набоље и њему је у овом тренутку најважније да игра што више мечева – поручио је Обрадовић.

Новаче, мани се траве!

foto: facebook

 

Виландер дочекао својих пет минута

Тениска легенда Матс Виландер изјавио је да би за Новака Ђоковића било најбоље да прескочи турнире на трави, а пре свега Вимблдон.
– Новак можда не би требало да игра на трави зато што је то подлога која убија самопоуздање. И да игра добро на трави, тешко је наћи добре терене за тренирање, не можете добро да се крећете зато што доста проклизавате и ако желите да се вратите на оно најбоље, а то је за Новака бетон, логично је да не бисте желели да играте на трави – поручио је Виландер и додао:
– Најважније му је да буде са својима сада, да направи паузу од хотела. Иди кући и тренирај напорно месец дана. Мислио сам да није добро физички спреман. Међутим, пружио је одличну борбу и добро је играо мечеве. Мислим да је на добром путу. Не мислим да је физичка спрема икада била проблем, већ је то глава.