• Почетна
  • СПОРТ
  • Шеки: Подржавам Толета 600 одсто! Не могу моју Звезду да воде Кокезе и „блокезе“!
Прочитај ми чланак

Шеки: Подржавам Толета 600 одсто! Не могу моју Звезду да воде Кокезе и „блокезе“!

0

sp-sekula01

(Моцарт.спорт)

„Не кажем да је Караџић потпуно чист, али немају право да га вређају и траже његову смену они људи којима није ништа свето сем личног интереса“, поручио легендарни ас црвено-белих.

Легендарни ас Црвене звезде Драгослав Шекуларац каже да „600 одсто“ подржава Томислава Караџића у сукобу са челницима клуба са Маракане! Он је рекао да први човек ФСС не ради све како треба, али да не могу због тога да га прозивају гори од њега.

„Нећу да ми мој клуб воде Кокезе и „блокезе“, људи који су јуче ушли у фудбал, а да пре тога нису ни чули за њега. Они гледају само свој интерес, а када потроше 120 милиона евра за неколико сезона без резултата евидентно је да желе само да зараде, а не да клуб буде успешан. Зато треба да оду са Маракане и да дође неко ко воли Звезду“, поручио је Шекуларац у изјави за лист Данас.

Упитан да ли мисли да су Толетове оптужбе на рачун челника црвено-белих на месту, Шеки је рекао:

„Где има дима има и ватре. Ако је Караџић изнео тако нешто вероватно зна о чему прича. Они су га данима, месецима прозивали, говорили му да је лопов. Последња дешавања су прелила чашу и он је морао да реагује једнако оштро, такође саопштењем. На крају крајева ко су ти људи да вређају било кога. Које су младе играче довели последњих година? Које су резултате остварили? Где су им трофеји?

Мене би било срамота да имам такве „резултате“ иза себе, а да седим и даље на истом месту и да још вређам друге. Зато сам 600 одсто уз Караџића“, истакао је Шекуларац и додавши на крају излагања да ни први човек ФСС није златан, али…

„Не смеју да га прозивају гори од њега. Човек има резултате. Када видимо како послује ФСС онда их треба похвалити, а не нападати дрвљем и камењем. Не кажем да је Караџић сто одсто у праву и чист, али понављам, немају право да га вређају и траже његову смену они људи којима није ништа свето сем личног интереса. Не кажем ово само зато што су се грубо понели према мени, већ зато што су заборавили све људе који су прославили Звезду“, закључио је Драгослав Шекуларац.